samet4747
80+ Platinum
Kullanıyorum?Nerde kaldı o Fidelity FX?
Kullanıyorum?Nerde kaldı o Fidelity FX?
Hangi oyunlarda var?Bilmiyorum çünkü.Kullanıyorum?
CB 2077 de kullanıyorum ben başka oyun hatırlamıyorumHangi oyunlarda var?Bilmiyorum çünkü.
Geliştirilirse 5600xt alınabilir bir kart olabilir ama hala fiyat fark çok olmadıkça 2060 alınmalı.CB 2077 de kullanıyorum ben başka oyun hatırlamıyorum
DLSS farkını bulmak için çok dikkatli bakmak gerekiyor ama bu direk 3D çözünürlük düşürülmüş.Ya şimdi fidelityFX'in NVIDIA kartlarda da kullanılabilen DLSS ile alakası olmayan ve yazılımsal bir teknoloji olduğu ve görüntü zevkine voodoo yapan bir şey olduğunu söylemeden duramıyorum ama.
Zaten bunun amacı görüntü düşürüp FPS yükseltmek gibi bir şey düşük seviye kartlarda işe yarayabilir ama AMD çıkarmış olsa bile NVIDIA kartlarda da kullanılıyor. DLSS 2.0 performans modunda uzaktaki yazıları vs yine okuyabiliyorsun FPS zaten uçuyor orası ayrı ama bu bariz görüntüyü yiyor. DLSS 1.0 performans modundan bile kötü ayrı eten mantığı bile aynı değil.DLSS farkını bulmak için çok dikkatli bakmak gerekiyor ama bu direk 3D çözünürlük düşürülmüş.
amd böyle bir marka işte kendi geliştirdiği şeyleri diğer markalarla paylaşıyor nvdia ise bencillik edip hiç bir şeyini paylaşmıyorZaten bunun amacı görüntü düşürüp FPS yükseltmek gibi bir şey düşük seviye kartlarda işe yarayabilir ama AMD çıkarmış olsa bile NVIDIA kartlarda da kullanılıyor. DLSS 2.0 performans modunda uzaktaki yazıları vs yine okuyabiliyorsun FPS zaten uçuyor orası ayrı ama bu bariz görüntüyü yiyor. DLSS 1.0 performans modundan bile kötü ayrı eten mantığı bile aynı değil.
RTX.amd böyle bir marka işte kendi geliştirdiği şeyleri diğer markalarla paylaşıyor nvdia ise bencillik edip hiç bir şeyini paylaşmıyor