Neler Yeni

rtx 2060 rog strix ısınma sorunu

Dramxzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mertad
arkadaşlar artık ciiden çok sinirim bozuldu rog strix iyi soğutur diye aldım gerçi yalan yok yt de izlediğim testlerde adam her seyi ultraya alıyor r6 da 62 dereceyi geçmiyor benim kartım 74 75 de geziyor bosta 53 derece ama fanları 45 e fln alınca 38 e dusuyor sıcaklık bosta ve bir diğer problemim mhz sorunu msi after burner dan bir bakıyorum 1365 mhz bazen leri 300 mhz pc bosta iken karta kesinlikle hiç bir oc vs yapmadım sizce neden bu şekilde adanada yaşıyorum fakat sıcaklar geçti artık eskisi gibi değil lütfen yardım edin nedir bu problem yt den izliyorum adam en çok sistem istyn oyunlarda aynı kart ile ultrada 62 dereceyi geçmiyor ben bosta 53 de gezip oyunda 75 e çıkıyorum nedeni nedir garantiye gitmesi mi gerek ve bu ardada kartımda coil whine sorunuda var karta yük binince tiz bir ses çıakrıyor

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
arkadaşlar artık ciiden çok sinirim bozuldu rog strix iyi soğutur diye aldım gerçi yalan yok yt de izlediğim testlerde adam her seyi ultraya alıyor r6 da 62 dereceyi geçmiyor benim kartım 74 75 de geziyor bosta 53 derece ama fanları 45 e fln alınca 38 e dusuyor sıcaklık bosta ve bir diğer problemim mhz sorunu msi after burner dan bir bakıyorum 1365 mhz bazen leri 300 mhz PC bosta iken karta kesinlikle hiç bir oc vs yapmadım sizce neden bu şekilde adanada yaşıyorum fakat sıcaklar geçti artık eskisi gibi değil lütfen yardım edin nedir bu problem yt den izliyorum adam en çok sistem istyn oyunlarda aynı kart ile ultrada 62 dereceyi geçmiyor ben bosta 53 de gezip oyunda 75 e çıkıyorum nedeni nedir garantiye gitmesi mi gerek ve bu ardada kartımda coil whine sorunuda var karta yük binince tiz bir ses çıakrıyor
up

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
kasanın hava sirkülasyonu kötü ise normaldir kapağını açıp tekrar değerlere bakın

Dramxzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mertad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasanın hava sirkülasyonu kötü ise normaldir kapağını açıp tekrar değerlere bakın
kasam bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valorant da falan fanlar bile dönmüyor bende.

CoilWhine ı takma.Arkadaşımdada var @RaZeLegend bendede ikimizdede var.Kronik.
ya yok onu geçtim de bu ısı konusu beni delirtiyor zaten ısınmasın diye bu kartı aldım sinirim bozuluyor o akdar para döktüm

Ekler

• TeoriV2-103784_large.jpg
    TeoriV2-103784_large.jpg
    52.5 KB · Hit: 70

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Sıcaklıklar gayet normal, 75 derece fazla değil.

Ayrıca kasanın hava akışı çok da iyi değil.

Dramxzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mertad

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
kasam bu

ya yok onu geçtim de bu ısı konusu beni delirtiyor zaten ısınmasın diye bu kartı aldım sinirim bozuluyor o akdar para döktüm
UV yapıp tekrar değerlere bak o da olmazsa dediğim gibi cam paneli açıp bilgisayarı açıkta biryere koy tekrar değerlere bak

Top Bottom