Termal macun kaliteli miydi ?Gigabyte rtx 2060 6gb çift fan modeli kullanıyorum oyunlarda 85-86 derecelerde. Termal macun yeni. Sıkıntı var mı? Sizin kartlar kaç derecelerde?
Eğer Kullandığın Termal Macun Kaliteliyse o sıcaklık biraz anormal ekran kartının temizlemeni öneririm.Gigabyte rtx 2060 6gb çift fan modeli kullanıyorum oyunlarda 85-86 derecelerde. Termal macun yeni. Sıkıntı var mı? Sizin kartlar kaç derecelerde?
Kaliteli zalman marka. O kartın güç tüketimi düşük termal macun yenilerseniz 75 lere kadar düşer.Termal macun kaliteli miydi ?
Yani benim rx580 5 yıllık olmak üzere. Macun değişmedim hiç. Kasa hava akışım iyi. Kartım hafif tozlu. Oda sıcaklığı 30 derece yükte 86 dereceyi görüyor.
Kaç olmalı sıcaklık ?Eğer Kullandığın Termal Macun Kaliteliyse o sıcaklık biraz anormal ekran kartının temizlemeni öneririm.
Güç tüketimi düşük değil. OC li versiyonuna sahibim. Evet yenilersem 80 civarını görürüm max diye düşünüyorum.Kaliteli zalman marka. O kartın güç tüketimi düşük termal macun yenilerseniz 75 lere kadar düşer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç olmalı sıcaklık ?
Max 80 derece olmalı.Kaliteli zalman marka. O kartın güç tüketimi düşük termal macun yenilerseniz 75 lere kadar düşer.
Kaç olmalı sıcaklık ?
81 olursa patlıyor muMax 80 derece olmalı.
89a kadar devam o zaman.90 derecede mokoko
knk ben arkdaş dediydi önceden ona göre söyledim atmasyon bilgi güvenme yani81 olursa patlıyor mu
89a kadar devam o zaman.
90 derece genelde Ekran kartları güvenlik amacıyla kendini kapatır ama bazende ekran kartı alev alabilir tavsiye etmiyorum denemenizi.81 olursa patlıyor mu
89a kadar devam o zaman.