Neler Yeni

RTX 2060 Super ekran kartıma 7000 TL teklif geldi, satmalı mıyım?

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Aynen sorun olmaz.
Yasaları biliyorum bu arada. Araba satarken sözde anlaştığımız dolandırıcının biri paranın yarısını yatırıp da, yazışmaları kanıt gösteren ve beni dolandırıcılıkla suçlayan bir dolandırıcı vardı ve dolandırıcı suçundan kurtulmak istiyorsan arabayı ver diye dayatmak istedi. Daha önce savcılıkta böyle bir dolandırıcı ile uğraşmıştım, dava açıldı ve mahkemeyi ben kazandım. Yarı parasını yatırmış ve ben de geri iade etmek istiyorum diyerek taahhütte bulundum ve arabayı vermemiştim. Hesabıma yatırdığı parayı da mahkemeye verdim, onlar o kişiye iade etti parasını. Çok acayip insanlar var şu dünyada. İnanamazsınız. Mahkemenin bunu dava olarak kabul etmesi bile saçmalıktı. Mahkemeyi kazandıktan sonraki gün gittim beni dava edeni dolandırıcılıkla suçlayarak dava ettim, onu da kazandım. Benim de yazışma delillerim vardı. Hapis cezasına mahkeme karar vermişti ama ne kadar süreyle yatacaktı hatırlamıyorum.
Ya ne garip olaylar oluyor gerçekten bizim de başımıza böyle para atacağım deyip yarısını atan biri çıktı yarısını almak için uğraştık baya arkadaşım çok sıkıntıya girmişti

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Ya ne garip olaylar oluyor gerçekten bizim de başımıza böyle para atacağım deyip yarısını atan biri çıktı yarısını almak için uğraştık baya arkadaşım çok sıkıntıya girmişti
Ben aslında uğraşmadım, mahkeme uğraştı :ROFLMAO:
Benim tek uğraşım gerekli evrak ve delilleri mahkemeye sunmak ve biraz da vakit kaybı oldu. Ancak karşı taraf 2. mahkeme ile dolandırıcılık yüzünden hüküm giydi.

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Ben aslında uğraşmadım, mahkeme uğraştı :ROFLMAO:
Benim tek uğraşım gerekli evrak ve delilleri mahkemeye sunmak ve biraz da vakit kaybı oldu. Ancak karşı taraf 2. mahkeme ile dolandırıcılık yüzünden hüküm giydi.
Geçmiş olsun hocam dikkat edilmesi gerekiyor işte ne olacağı hiç belli olmuyor

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Geçmiş olsun hocam dikkat edilmesi gerekiyor işte ne olacağı hiç belli olmuyor
Elimde yazışma kanıtı olmasa, telefonla konuşarak anlaşmış olsaydık benim vay halime. Suçsuz yere hapis yatabilirdim. Hem de ben dolandırılmaya çalışıldığım halde, mağdur ben iken suçlu bulunan taraf olurdum. Avukat öyle demişti en azından.

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Elimde yazışma kanıtı olmasa, telefonla konuşarak anlaşmış olsaydık benim vay halime. Suçsuz yere hapis yatabilirdim. Hem de ben dolandırılmaya çalışıldığım halde, mağdur ben iken suçlu bulunan taraf olurdum. Avukat öyle demişti en azından.
Sen çok iyi yapmışsın ya iyi ki yazışmalar sende duruyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,143
Üyeler
164,624
Son üye
ozgurkurgun
Top Bottom