Aeden
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 203
- İsim
- mustafa özdemir
Ya ne garip olaylar oluyor gerçekten bizim de başımıza böyle para atacağım deyip yarısını atan biri çıktı yarısını almak için uğraştık baya arkadaşım çok sıkıntıya girmiştiAynen sorun olmaz.
Yasaları biliyorum bu arada. Araba satarken sözde anlaştığımız dolandırıcının biri paranın yarısını yatırıp da, yazışmaları kanıt gösteren ve beni dolandırıcılıkla suçlayan bir dolandırıcı vardı ve dolandırıcı suçundan kurtulmak istiyorsan arabayı ver diye dayatmak istedi. Daha önce savcılıkta böyle bir dolandırıcı ile uğraşmıştım, dava açıldı ve mahkemeyi ben kazandım. Yarı parasını yatırmış ve ben de geri iade etmek istiyorum diyerek taahhütte bulundum ve arabayı vermemiştim. Hesabıma yatırdığı parayı da mahkemeye verdim, onlar o kişiye iade etti parasını. Çok acayip insanlar var şu dünyada. İnanamazsınız. Mahkemenin bunu dava olarak kabul etmesi bile saçmalıktı. Mahkemeyi kazandıktan sonraki gün gittim beni dava edeni dolandırıcılıkla suçlayarak dava ettim, onu da kazandım. Benim de yazışma delillerim vardı. Hapis cezasına mahkeme karar vermişti ama ne kadar süreyle yatacaktı hatırlamıyorum.