Neler Yeni

RTX 2060 Super ekran kartıma 7000 TL teklif geldi, satmalı mıyım?

utku26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Utku Başer
Elimde mining çıkması RX 6800 var, şu an onunla mining yapmaktayım. Bir de oyun bilgisayarımda imzamda da yazan RTX 2060 Super takılı. Ekran kartımı satarsam geçici olarak RX 6800 ekran kartını oyun bilgisayarına takacağım.
RTX 3070 uygun fiyatlı bulursam almayı düşünüyorum (maksimum 11-12K fiyata).
Sizce bu şartlarda 7000 TL RTX 2060 Super satılır mı?
satılır kanka

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Ben olsam direk satarım güzel fiyat
7000 TL'ye anlaştık telefonda ama yarına kadar fikir değiştirmezse gelip alacak kartı. Letgo müşterisi güven olmuyor ki, sonradan fikir değiştirebiliyor. Daha önce başıma gelmişti başka bir ürün satarken son anda vazgeçen olmuştu, umarım bu sefer satarım.

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
7000 TL'ye anlaştık telefonda ama yarına kadar fikir değiştirmezse gelip alacak kartı. Letgo müşterisi güven olmuyor ki, sonradan fikir değiştirebiliyor. Daha önce başıma gelmişti başka bir ürün satarken son anda vazgeçen olmuştu, umarım bu sefer satarım.
Umarım satarsın hocam ben gelemiyorum işim çıktı kargola derse parayı almadan gönderme veya yarısını alıp gönderme bu devirde kimseye güven olmaz elden ver

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
recep türkdoğdu
peki, bende msi gaming rtx2070super var. bu ne kadar edersizce?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
peki, bende msi gaming rtx2070super var. bu ne kadar edersizce?
Hangi modeli ama?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım satarsın hocam ben gelemiyorum işim çıktı kargola derse parayı almadan gönderme veya yarısını alıp gönderme bu devirde kimseye güven olmaz elden ver
Öyle bir durumda mutlaka tamamını yatırırsa gönderirim, yarısını yatırırsa parasını iade ederim. Tamamla öyle gönder derim. Ama bu müşteri elden alışveriş için gelecek zaten.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Hangi modeli ama?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle bir durumda mutlaka tamamını yatırırsa gönderirim, yarısını yatırırsa parasını iade ederim. Tamamla öyle gönder derim. Ama bu müşteri elden alışveriş için gelecek zaten.
O zaman sorun yok kardeşim

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
O zaman sorun yok kardeşim
Aynen sorun olmaz.
Yasaları biliyorum bu arada. Araba satarken sözde anlaştığımız dolandırıcının biri paranın yarısını yatırıp da, yazışmaları kanıt gösteren ve beni dolandırıcılıkla suçlayan bir dolandırıcı vardı ve dolandırıcı suçundan kurtulmak istiyorsan arabayı ver diye dayatmak istedi. Daha önce savcılıkta böyle bir dolandırıcı ile uğraşmıştım, dava açıldı ve mahkemeyi ben kazandım. Yarı parasını yatırmış ve ben de geri iade etmek istiyorum diyerek taahhütte bulundum ve arabayı vermemiştim. Hesabıma yatırdığı parayı da mahkemeye verdim, onlar o kişiye iade etti parasını. Çok acayip insanlar var şu dünyada. İnanamazsınız. Mahkemenin bunu dava olarak kabul etmesi bile saçmalıktı. Mahkemeyi kazandıktan sonraki gün gittim beni dava edeni dolandırıcılıkla suçlayarak dava ettim, onu da kazandım. Benim de yazışma delillerim vardı. Hapis cezasına mahkeme karar vermişti ama ne kadar süreyle yatacaktı hatırlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,154
Üyeler
164,626
Son üye
ouzkn7
Top Bottom