ekran kartının üreticisinin sayfasından indirmeyi deneAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar güncel driverı kurmuyor neden?Hata alıyorum.
experience programından kurmayı denedim gene hata veriyor üretici ile alakası nedir otomatik güncellemesi gerekmiyor mu experience programından?ekran kartının üreticisinin sayfasından indirmeyi dene
experience programında varsayılan olarak sadece güncelleme var bildirimi gelir girersin oradan indirebilirsinexperience programından kurmayı denedim gene hata veriyor üretici ile alakası nedir otomatik güncellemesi gerekmiyor mu experience programından?
experienceden de denedim diyorum kral aynı hatayı veriyor orada yazılanların aynısıexperience programında varsayılan olarak sadece güncelleme var bildirimi gelir girersin oradan indirebilirsin
sen experience üzerinden kurmamışsın
onun için dedim üreticinin sitesine girip driverın tamamını indir diye
indirdim zaten üreticinin siteye girince direk nvidia ya yönlendiriyor değişen yok ki ortadaexperience programında varsayılan olarak sadece güncelleme var bildirimi gelir girersin oradan indirebilirsin
sen experience üzerinden kurmamışsın
onun için dedim üreticinin sitesine girip driverın tamamını indir diye
bu daha önce bendede olmuştu mx 150 ekran kartımda sürekli denemiştim olmamıştı 1 2 ay sonra denediğimde olmuştu grafik sürücüsü güncellemeyi bulamadığı için daha fazla kişi kullanma başladıgı zaman güncelettiriyorlar diye biliyorum ama emin değilim haberin olsunAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar güncel driverı kurmuyor neden?Hata alıyorum.
yss nedir?https://www.Nvidia.com/Download/Find.aspx bu likten windows sürücü türünü yss olarak indirin ve deneyin betayıda önerilen yapmayı unutmayın