fsp olmasın oO zama biraz kofti bir PSU dur tavsiyem kaliteli bir 550W alman.
bliyorum ama ben 2 yıl mı ne önce aldım gtx 750 ti içinPSU frisby alınmaz kanka FPS ya da Corsair alınır
Hocam arkadaş Frisby sanırım demiş ona göre yorum yaptım ki bence bu devride en düşük 600W 80+ kaliteli bir PSU almak lazım hele hele 2060 ve sonrası için.fsp olmasın o![]()
bence geçemez ama i7 modeli belkibliyorum ama ben 2 yıl mı ne önce aldım gtx 750 ti için
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizce yeni çıkacak olan i5 10*** bişi bişi ryzen 3600 den fiyat ve performans olarak nasıl olur ?
ana sayfada sağ üstte kendi profilin var oraya tıkla bir sürü yazı çıkacak oradan imzaya tıkla istediğini yazya şu açıklamaya yazı nasıl yazıyonuz lgs den sonra PC gelicek fln diye bende yazmak istiyorum bende lgs ye giricem bu arada![]()
ikimiz içinde hayırlısı olsunbende lgs ye giricem bu arada![]()
Kaç liraya aldın? Keşke XFX Thicc lll Ultra 5700XT alsaydın. PSU yu degişin bence FSP Hydro 700W 80+ alın.Arkadaşlar beni tanıyorsunuzdur eminim bu konu hakkında neredeyse 7 konu açtım birinde inno3d birine rog biridde Gigabyte sonra gtx 1660 ti diyordum sayendizde beni rtx e yönlendirdiniz onlarlada araştırdım inno3d vs. ve en sonunda bugün Hepsiburada'da gayet yüksek bir indirim ile MSİ RTX 2060 SUPER GAMİNG aldım dün stoğa gelmişti ve 30 adet vardı sabah kalktığımda 3 tane kalmıştı hemen kaptım birini ve bitti fiyatı tekrar 4.600e çıktısizce iyi yapmışmıyım sizin sayenizdede aldım bu ekran kartını sizin düşünceleriniz sayesinde son bir şey daha demek istiyorum bende 500w +75 sertifikalı PSU var genelde ultrada oynamicam bir sorun çıkartırmı ? birde ryzen 3600 yeterlimi teşekkürler
![]()
![]()
![]()
bence abartılacak bir şey yokKaç liraya aldın? Keşke XFX Thicc lll Ultra 5700XT alsaydın. PSU yu degişin bence FSP Hydro 700W 80+ alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet 3700 e almışsın 5700XT gibi bir gucü kaybettin geçmiş olsun.
Hiç olur mu? Bazı oyunlarda bak nasıl fark atmış. BF5 koysalardı görürdün FPS farkını. BF5 Vulkan destekli olduğu için. Her oyunda geçiyor bazılarında fark atıyor. 2070S ile yarışıyor ve abartılacak fark yok aynen.bence abartılacak bir şey yok
Alıntıyı görüntüle
Hocam 2060S 5700 ile kapışır. XT 2070'in rakibidir.Hiç olur mu? Bazı oyunlarda bak nasıl fark atmış. BF5 koysalardı görürdün FPS farkını. BF5 Vulkan destekli olduğu için. Her oyunda geçiyor bazılarında fark atıyor. 2070S ile yarışıyor ve abartılacak fark yok aynen.