O kadar beklemekte bence fayda var hatta ryzen 4000 ve 11. nesil intel de çıkacak.RTX 3050 nin ne zaman çıkacağı ve geleceği belli değil 3-5 ay vardır
Kasada istediği kadar fan olsun işlemci fanı yetersizse yüksek sıcaklıklar görürsünüz. Bence onun yerine daha iyi kasalar alınabilir.Peki GAMEPOWER WARCRY için 6 fan yeterlimi? İşlemciye Sıvı soğutma almalımıyım?
4000 ne zaman çıkar?O kadar beklemekte bence fayda var hatta ryzen 4000 ve 11. nesil intel de çıkacak.
Ne gibi kasalar almalıyım?Kasada istediği kadar fan olsun işlemci fanı yetersizse yüksek sıcaklıklar görürsünüz. Bence onun yerine daha iyi kasalar alınabilir.
Kasa için bütçe nedir tam olarak?Ne gibi kasalar almalıyım?
500 - 800 civarıKasa için bütçe nedir tam olarak?
Hem görünüş hemde soğutma olarak iyi bir şey arıyorum Donanım Arşivi WARCRY videosunu gördüm soğutmada iyi denildi bende onu almayı düşünüyordumKasa için bütçe nedir tam olarak?
Valla o fiyata başka ne güzel kasa var şu an aklıma gelmedi.500 - 800 civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem görünüş hemde soğutma olarak iyi bir şey arıyorum Donanım Arşivi WARCRY videosunu gördüm soğutmada iyi denildi bende onu almayı düşünüyordum
P400A D-RGB pahalı değil mi? Invader'ı ben sevmiyorum ya.P400A RGB
XPG ınvader
TD500
başka yok sanırım.
ınvader sanırım stoklarda yok TD500 de öyle onun haricinde kasa var biliyorum ama aklıma gelmiyor. bu arada D RGB ne demek sadece sonunda RGB yazan model var ve 3 fanlı diğeri gibi 1 değil ve fiyatı gamepower kasa kadar.P400A D-RGB pahalı değil mi? Invader'ı ben sevmiyorum ya.
D-RGB demek istediği Digital RGB, yani ARGB. Linkini atsana senin dediğinin.ınvader sanırım stoklarda yok TD500 de öyle onun haricinde kasa var biliyorum ama aklıma gelmiyor. bu arada D RGB ne demek sadece sonunda RGB yazan model var ve 3 fanlı diğeri gibi 1 değil ve fiyatı gamepower kasa kadar.
ARGB nedir bilmiyorum bu arada ben ışığlı mışığlı deyip geçiyorum.D-RGB demek istediği Digital RGB, yani ARGB. Linkini atsana senin dediğinin.
Fiyatı 900 ₺ la ama . Ben de nerede 700 ₺'ye satılıyor diyorum kendi kendime .ARGB nedir bilmiyorum bu arada ben ışığlı mışığlı deyip geçiyorum.