Neler Yeni

Rtx 2060 super hazır sistem alınır mı?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
rtx sistem daha iyi olmazmı dlss teknolojisi sayesinde
Evet olabilir. Bugün bi arkadaşa bakıp atmıştım sistemi, senin konuyu görünce de attım fikir olması açısından. Yukarı da atılan 4060'lı sistemlerin psusu malesef güvenilmez o yüzden atmıştım. 4060'lı sistem de bakabiliriz ama 22.000 TL'ye sanırsam düzgün bir şey yoktu.

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
bedirhan
rtx sistem daha iyi olmazmı dlss teknolojisi sayesinde
intel sistem kas gücü olarak daha güclü intel tarafında xess var dlss e rakip olarak ne kadar fark var bilemeyiz ama dlss daha iyidir fakat intel ekran kartında fsr açabiliriz dlss yerine her türlü daha iyi olarak kas gücü + fsr (fsr dls kadar iyi olmayabilir ama kas gücü sayesinde daha fazla fps alır diye düşünüyorum)

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Yarın Gaming Gecesi var İncehesap'ın onu da bekleyin saat 22.00'da başlıyor. Siz saat 20.00'dan kontrol etmeye başlayın yavaş yavaş ürünleri koyuyorlar indirimsiz fiyatlardan, 22.00'da ise indirimleri başlıyor işte.

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
bedirhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berat
intel sistem kas gücü olarak daha güclü intel tarafında xess var dlss e rakip olarak ne kadar fark var bilemeyiz ama dlss daha iyidir fakat intel ekran kartında fsr açabiliriz dlss yerine her türlü daha iyi olarak kas gücü + fsr (fsr dls kadar iyi olmayabilir ama kas gücü sayesinde daha fazla fps alır diye düşünüyorum)
sizin attığınız 4060 lı sistemde gelen işlemci tray ve fanı bulunmamakta işlemci yükseltiyim mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,564
Üyeler
167,516
Son üye
shotgunned
Top Bottom