Rtx 2060 ventus xs modeli

Reaksiyon skoru
14
Öncelikle hayırlı ramazanlar rtx2060 ventus xs modelini kullanan var mı acaba nasıl bir ekran kartı çok ısınıyor mu warzone de ultra ayarlarda 76 77 dereceleri görüyor normal mi acaba birde fan sesi oluyor mu

85 dereceyi geçmediği sürece sorun çıkartmaz. Soğutması fazlasıyla üst seviye bir kart değil o ısı seviyelerini görmesi bence normal. Fan sesi yük altında olabilir ama rahatsız edeceğini sanmıyorum.

85 dereceyi geçmediği sürece sorun çıkartmaz. Soğutması fazlasıyla üst seviye bir kart değil o ısı seviyelerini görmesi bence normal. Fan sesi yük altında olabilir ama rahatsız edeceğini sanmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya ultrada oynamıcam zaten oyunları da ısınması sorun çıkarır diye korkuyorum sadece

Öncelikle hayırlı ramazanlar rtx2060 ventus xs modelini kullanan var mı acaba nasıl bir ekran kartı çok ısınıyor mu warzone de ultra ayarlarda 76 77 dereceleri görüyor normal mi acaba birde fan sesi oluyor mu

Ben MSI RTX 2060 Ventus O.C kullanıyorum yani bir üst modeli oyunda 80 dereceleri görüyorum. Nvidia'nın sayfasında RTX 2060 için en üst değer 88 derece yazıyor. Bunun üstüne çıkmıyorsa çok fazla endişelenmene gerek yok. Üstüne çıkarsa zaten bilgisayar ya kendini kapatır yada GPU frekansını düşürür önlem olarak.

Ben MSI RTX 2060 Ventus O.C kullanıyorum yani bir üst modeli oyunda 80 dereceleri görüyorum. Nvidia'nın sayfasında RTX 2060 için en üst değer 88 derece. Bunun üstüne çıkmıyorsa çok fazla endişelenmene gerek yok. Üstüne çıkarsa zaten bilgisayar ya kendini kapatır yada GPU frekansını düşürür önlem olarak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi ultrada oynicagımı pek sanmıyorum oyunlari sadece ısınması sorun çıkarır diye soriyim dedim teşekkürler

Geri