Neler Yeni

RTX 2060'lı sistem mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Bütçe
8500
Sistem bileşenleri;
Ryzen 5 3600x
ASUS Dual Evo RTX 2060
XPG D30 8x2 3200 MHz RAM
ASUS B450m Dragon
Adata Aswordfish 500 GB M.2 SSD
1 TB WD Blue HDD
Frisby FC-9320G 600W 80+ 4X RGB FAN Mesh Kasa
Ekstra olarak yanında;
Razer Cynosa V2 Membran Klavye
Razer Viper Mini Mouse

Biliyorum Frisby markasını görünce biraz üzüleceksiniz fakat kasanın önü tamamen mesh ve güç kaynağını değiştiricem zaten.
Yorumlarınızı bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Evet, PCİx16 denen iletim yolu hızlandıkça performans artar ama bunun bir sınırı vardır. Bahsettiğiniz ekran kartı olan RTX 2060'ın tam performansı için pci x16 yani ekran kartı yuvası 4.0 da çalışması gerekiyor. b450m çipsetli bütün ana kartlar pci 3.0 da çalışıyor.
Bunun testleri var ve 1 fps anca fark eder o da her oyunda değil. Hocam ben zaten iş için sistem toplayacak olsam gider sıfır üst düzey bir sistem toplarım. Oyun kanadında hiçbir şey fark etmeyecek. Bu yüzden mantıklı değil.
kanka 2. el almak uzun vadede 2 kat para kaybına hatta fazlasına sebep olur. sen şimdi atıyorum 10k ya sistem kurdun 13k ya 0 sistem aynısını kurabilirdin. aga o 2. ellerin hepsinin ömrü azalmış , kullanımış . bide ekran kartı 2. el alınmaz miner falan atılır genelde enai degil millet
Tamam da kardeşim sadece 2.el almak mantıklı değil diyorsun ama buna karşın bir şey önermemişsin. Sıfır toplayabilecek bütçem yoksa ne yapabilirim? Çözüm sunmayacaksan eleştirmen mantıklı değil.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Bunun testleri var ve 1 fps anca fark eder o da her oyunda değil. Hocam ben zaten iş için sistem toplayacak olsam gider sıfır üst düzey bir sistem toplarım. Oyun kanadında hiçbir şey fark etmeyecek. Bu yüzden mantıklı değil.

Tamam da kardeşim sadece 2.el almak mantıklı değil diyorsun ama buna karşın bir şey önermemişsin. Sıfır toplayabilecek bütçem yoksa ne yapabilirim? Çözüm sunmayacaksan eleştirmen mantıklı değil.
Anladım, o fps değeri oyundan oyuna değişir, bazı oyunlarda 3 bazı oyunlarda 10 olabiliyor çünkü bu bir hız farkı pci 3.0 ile 4.0 arasında 2 katlık bir GT/s hız farkı var. Ama ikinci el olduğunu sonradan farkettim zaten sistem güzel alınır mı alınır.

Top Bottom