rtx 2060S den rtx 3060 a geçiş

Apo132

80+
Reaksiyon skoru
30
merhaba arkadaşlar 2.5 3 ay önce sistem topladım:
Gigabyte Rtx 2060S
Ryzen 5 3600
Msi b450 gaming plus max
corsair 8x2 3200mhz ram
adata xpg sx8100 512gb m2 ssd
kasa: msi 100r
yakın zamanda nvidia yeni ekran kartı serisini tanıttı. yeni serinin en alt segment ekran kartı bile şuanda bulunan ekran kartlarından performans açısından çok önde gözüküyor. ekran kartımı kısa sürede aldığım için yeni seri çıktığında aldığım fiyattan fazla kaybetmeden üstüne ekleyerek yeni seriye geçmek mantıklı gibi gözüktü. size danışmak istedim. ilk olarak ekran kartımı ne kadara satabilirim. yeni seriden hangi karta geçmem mantıklı olur. işlemcim yeni serideki ekran kartlarıyla darboğaz yapar mı

Gigabyte Rtx 2060S
Ryzen 5 3600
Msi b450 gaming plus max
corsair 8x2 3200mhz ram
yakın zamanda nvidia yeni ekran kartı serisini tanıttı. yeni serinin en alt segment ekran kartı bile şuanda bulunan ekran kartlarından performans açısından çok önde gözüküyor. ekran kartımı kısa sürede aldığım için yeni seri çıktığında aldığım fiyattan fazla kaybetmeden üstüne ekleyerek yeni seriye geçmek mantıklı gibi gözüktü. size danışmak istedim. ilk olarak ekran kartımı ne kadara satabilirim. yeni seriden hangi karta geçmem mantıklı olur. işlemcim yeni serideki ekran kartlarıyla darboğaz yapar mı
Muhtemelen darboğaz yapmayacaktır kart çikmadan tamamen kesin konuşmak zor ama yapacağinı düsünmüyorum satma işine gelirsek rtx 3060 ne zaman cikacaği şuan belli değil ben şubat da raflarda olacağina inaniyorum bunu ise rtx 2060 ın cıkiş tarihine dayandiriyorum aradaki sürede ne yapacaksiniz

Gigabyte Rtx 2060S
Ryzen 5 3600
Msi b450 gaming plus max
corsair 8x2 3200mhz ram
Keşke ucuz bir kart alıp bekleseydin ben 1660 kullanıyorum 3600xt yanına inşallah 3070 alıcam darboğaz olmazsa tabi.

Daha RTX 3060 hakkında hiçbir bilgi yok, bence olacağı kesin ama olup olmayacağı bile net değil.

kafamda soru işareti yaratan bir konu da buydu. şuan için net olarak 3070 ve üstü kartların çıkış tarihlerini biliyoruz. fakat ekran kartım ne kadar 0'a yakın olsa da satarken ne kadar edeceğini kestiremediğim için 3070 e geçmek biraz iddalı yaklaşım olabilir. bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Elimizde çıkacağına dair hiçbi bilgi yokken beklemek risk gibi geldi

Keşke ucuz bir kart alıp bekleseydin ben 1660 kullanıyorum 3600xt yanına inşallah 3070 alıcam darboğaz olmazsa tabi.
tam olarak bu serinin çıkacağından haberdar değildim. şuanki bilgilere göre de 3070'in tahmini satış fiyatı da bütçemi zorlayabilirdi. şuan yükseltmek istediğim modelin 3060 olması da bütçeden kaynaklı.

tam olarak bu serinin çıkacağından haberdar değildim. şuanki bilgilere göre de 3070'in tahmini satış fiyatı da bütçemi zorlayabilirdi. şuan yükseltmek istediğim modelin 3060 olması da bütçeden kaynaklı.
Tabio yönüde var haklısınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,182
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri