1660 düz değil SUPER hocam.Hocam rtx 2060 süper ile GTX 1660 arasında fark var. Hem performans hem ışın izleme teknolojisi var rtx 2060 süper 8gb yoksa normal rtx 2060 6gb ama her türlü rtx iyidir.
usta soruyu sormak sence mantıklımı? ayrıca 2060S nerede buldun 8999TL ye lütfen atarmısın bende alırım1660 düz değil SUPER hocam.
Temsili yazdım hocam merak ettim sadece niye gerildin? Bilgi almak suç mu? Arada FPS farkı ne kadar ne gibi farklılıklar var bunları söyleyebilirdin bu atarın yerine.usta soruyu sormak sence mantıklımı? ayrıca 2060S nerede buldun 8999TL ye lütfen atarmısın bende alırım
Temsili yazdım hocam merak ettim sadece niye gerildin? Bilgi almak suç mu? Arada FPS farkı ne kadar ne gibi farklılıklar var bunları söyleyebilirdin bu atarın yerine.
hocam arada dağlar kadar fark var yani gerilmek gibi bir şey yok kusura bakma genelde ben öyle yazıyorumdaTemsili yazdım hocam merak ettim sadece niye gerildin? Bilgi almak suç mu? Arada FPS farkı ne kadar ne gibi farklılıklar var bunları söyleyebilirdin bu atarın yerine.
Sağ olun hocam. DLSS ve 192 bit 256 bit farkı GPU çekirdeği farkı sanırım gelecek için.
Sağ ol hocam sorun yok canın sağ olsun.hocam arada dağlar kadar fark var yani gerilmek gibi bir şey yok kusura bakma genelde ben öyle yazıyorumda
2060s çok daha iyi 1660sden bu arada hayırlı olsun platinum @pickpocketAtla eşek kadar fark var desem doğru bir örnek olur