RTX 2080 için uyumlu Bilgisayar

Chopin_rr

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba RTX 2080 almak istiyorum 8gb RAM im var 16 GB yapacağım i5-9400 CPU-2.90 Ghz işlemcim var uyumlu olur mu? daralma falan olurmu ve uyumlu olmazsa ne yapmam gerekli?

uyumluluk diye bir şey yok ki darboğaz olur ama.

Merhaba RTX 2080 almak istiyorum 8gb RAM im var 16 GB yapacağım i5-9400 CPU-2.90 Ghz işlemcim var uyumlu olur mu? daralma falan olurmu ve uyumlu olmazsa ne yapmam gerekli?
Darboğaz olur işlemciyi 9600k yap ikinci elden temiz çöz sanirsam anakartinida yükselticek para bulamazsin 1151pinde en mantiklisi 9600k - i7 9. Nesilde olur

İşlemci ram anakart olarak satıp

B450+16 ram+RT 5600 yapıp 3060 ti dengi bı Kart alman daha iyi olur 2080 fiyatına gelir zaten ört.

peki işlemciyi değiştirip rami 16gb yapsam fps yükselirmi rx570 kullanıyorum ekran kartı olarak

hangi işlemciyi almalıyım atabilir misin
Kanka sahibindene girip islemci kısmından kelime ile filtrele yapip dediğim işlemcileri teker teker araştirip bulucaksin temizine çök he bu arada james hocamin dediği daha mantikli sat hepsini yeniden kur

nereden satabilirim
Sahibinden letgo dolap ama sadece elden satış yapmanı öneririm 2 gün önce laptopum kırık olarak bana döndü (dönücek yani) ***** saçma kısa devre filan yaptırır alan kişi anlamıyorsa elden evine gelip test etsinler öyle sat iade filan da alma.

Sahibinden letgo dolap ama sadece elden satış yapmanı öneririm 2 gün önce laptopum kırık olarak bana döndü (dönücek yani) ***** saçma kısa devre filan yaptırır alan kişi anlamıyorsa elden evine gelip test etsinler öyle sat iade filan da alma.
Teşekkür ederim

Geri