kesin sığar değilmi ?Mesaj otomatik birleştirildi:
o bütçeye öyle bir kasa zor gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
GAMEBOOSTER GB-G2112B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
GAMEBOOSTER GB-G2112B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile JBST-GBG2112B ITOPYA'da.www.itopya.com
Arkadaşın attığı 2 kasa da aşırı kötü zaten sığsa bile alma.kesin sığar değilmi ?
bunu alıyorum hocam o zamanArkadaşın attığı 2 kasa da aşırı kötü zaten sığsa bile alma.
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11.com
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın!urun.n11.com
Bunu öneririm.
Ranker kasanın fan değerleri hakkında bilginiz var mı hocam bulamadım ben cfm değerleri nasıl?Arkadaşın attığı 2 kasa da aşırı kötü zaten sığsa bile alma.
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın!urun.n11.com
Bunu öneririm.
Hocam msi mag force variçine palit gamingpro rtx 2080 super ve snowman 6t ultra işlemci soğutucusu sığacak bir kasa lazım
Bulamadım bende bir CFM değeri.Ranker kasanın fan değerleri hakkında bilginiz var mı hocam bulamadım ben cfm değerleri nasıl?
+ katılıyorum.Ayrıca şık.Bulamadım bende bir CFM değeri.
Fakat önünde 2 fan ile gelen MSI Forge'dan her türlü daha iyidir toplamda oluşan hava akışı çünkü 3 fan var
sinerjiden siyahını alıyorum sinerji güvenilir mi?Arkadaşın attığı 2 kasa da aşırı kötü zaten sığsa bile alma.
Bunu öneririm.
Evet güvenilir.sinerjiden siyahını alıyorum sinerji güvenilir değilmi