Neler Yeni

RTX 2080 ti ile intel i9 14900k Dar boğaz yapar mıdır?

Barkıny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barkın Yılmaz
Öncelikle Merhabalar sorum seneye toplayacağım bilgisayar ile ilgili. Intel i9 14900k ile Asus rog matrix RTX 2080 ti ekran kartı dar boğaz yaparmıdır?

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Yasuo Mehmet
Yapmaz. Seneye toplayacaksan neden böyle bir sistem alacaksın? Teknoloji gelişiyor o zaman düşünürsün.

Fatih098

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih
İşlemci biraz yüksek kalır bence hocam şimdilik

Barkıny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barkın Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci biraz yüksek kalır bence hocam şimdilik
Eyvallah hocam cevabın için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapmaz. Seneye toplayacaksan neden böyle bir sistem alacaksın? Teknoloji gelişiyor o zaman düşünürsün.
Hocam öncelikle haklısın seneye rtx 5000 serisinin lansmanı çıkacak diyorlar ama ben ekran kartında bilerek düşük kaldım zamanla yükseltmeyi düşünüyorum.

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Yasuo Mehmet
Eyvallah hocam cevabın için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam öncelikle haklısın seneye rtx 5000 serisinin lansmanı çıkacak diyorlar ama ben ekran kartında bilerek düşük kaldım zamanla yükseltmeyi düşünüyorum.
Anakart yoksa i9 14900k almanı önermem. AM5 anakart ve işlemci daha iyi olacaktır.

Barkıny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barkın Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart yoksa i9 14900k almanı önermem. AM5 anakart ve işlemci daha iyi olacaktır.
Anakart var Asus rog Maximus z690 extreme glacial, bu konuda bayağı bir düşündüm hocam yinede önerin için sağol tabii ki amd intelden bin kat daha iyi benimkisi anakartta göz zevkine kaçtı biraz :D Sıvı soğutmalı bir sistem düşündüm ekran kartında zaten kendiliğinden sıvı soğutma olduğu için.

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Yasuo Mehmet
Anakart var Asus rog Maximus z690 extreme glacial, bu konuda bayağı bir düşündüm hocam yinede önerin için sağol tabii ki amd intelden bin kat daha iyi benimkisi anakartta göz zevkine kaçtı biraz :D Sıvı soğutmalı bir sistem düşündüm ekran kartında zaten kendiliğinden sıvı soğutma olduğu için.
Sıvı soğutma gerekli zaten. i9 14900k'yı hava soğutma ile soğutabileceğini sanmıyorum. Sadece oyun oynayacaksan i7 yeterli gelir. i9 daha çok iş için gerekli. Almışken en iyisi olsun diyorsan bilemem.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Talat
Öncelikle Merhabalar sorum seneye toplayacağım bilgisayar ile ilgili. Intel i9 14900k ile Asus rog matrix RTX 2080 ti ekran kartı dar boğaz yaparmıdır?
sen seneyede alamassın bu sıstemı bosuna ugrasma..

Top Bottom