Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
ben gelemem lan sen gel. mamağa beklerim.Olsun bi sincanda buluşalım ya da Etimesgutta buluşalım
sütlü mü olsun kahven acı mı?
ben gelemem lan sen gel. mamağa beklerim.Olsun bi sincanda buluşalım ya da Etimesgutta buluşalım
Aaa valla mamakta dedemler var hafta sonu gelme ihtimalim yüksek.ben gelemem lan sen gel. mamağa beklerim.
sütlü mü olsun kahven acı mı?
Normalde 2080s alıcaktım almıştım stokda kalmadı için para iade yaptılar sizce RTX 3000 Serisi almak mantıklı mı
al al adres veririm. no problem.La Ankaralı Arabayı sattım RX 8 almaya geliyom araç Ankara ya Alaçam seni
beklerim. ama hala kahveni nasıl içtiğini soylemedin.Aaa valla mamakta dedemler var hafta sonu gelme ihtimalim yüksek.
Sütlü olsun.beklerim. ama hala kahveni nasıl içtiğini soylemedin.
AMEDE MÜQ OLACAK(!)Nvidia sundukları ile kalbimi çaldı, sadece oyun değil bir sürü sektöre dalmış ve performans artışı mükemmel, ne OC edilir bunlar be, şu shaders sayılarına bak, içine bol keseden çekirdek atmışlar.
tamamdır.Sütlü olsun.
AMEDE MÜQ OLACAK(!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
AMEDE NVIDIA YI BATIRACAXX(!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
EYYY NVIDIAA SEN KİMSİN??
Some fanboy problems
harbi yaa, 5700XT de aynı. azıcık MHz veriyorum hemen WattManYakında son RX 580 bükücü olucam yeter artık OC bu kadar zor olmamalı, şeytan diyor kökle power limiti 200W ile 2000MHz çekirdek hızına çık kart alev alsın.