Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Orasını bilemem ben bilgilendirdim. Orası vicdan.Yasal da ayıp biraz aslında. Hatayı yapanın maaşından keserler muhtemelen
Orasını bilemem ben bilgilendirdim. Orası vicdan.Yasal da ayıp biraz aslında. Hatayı yapanın maaşından keserler muhtemelen
100 lira veririm satacaksan sat. Kar edeceksin ne güzelGeliyormuş birde Alıntıyı görüntüle
Sen görürsün bizi aldığın fiyatın 2 katını teklif ediyorumYALAN
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 1 tane almak vizyonsuzluktur ben 2 tane aldım
hocam ben uğraşmam . adamlar sonuçta buradan para kazanıyor hata falan olmuştur. gerçek parası neyse onla alırım.Ben onu eğlencesine yazmadım ama. Ciddi söyledim. Orada herhangi bir fiyat girilseydi bütün yasal haklarını kullanıp o kartı alabilirdin
Mükemmel teklifSen görürsün bizi aldığın fiyatın 2 katını teklif ediyorum
ben arkadasiyim bana atBu arada gelirse konu sahibine 300 TL atıyorum bilgi sağladığı için haberi olsun.
Bencede reddedilmemesi gerekMükemmel teklif
Yo o benim kuzenimben arkadasiyim bana at
Az önce de yazdım dostum ben bilgilendirdim. Gerisi vicdan diye.hocam ben uğraşmam . adamlar sonuçta buradan para kazanıyor hata falan olmuştur. gerçek parası neyse onla alırım.
Hocam güzel teklifti ama fiyat çok fazla sen en iyisi daha ucuza 6600 al 0x2' den 3050 almak nedir.Bencede reddedilmemesi gerek
ben mesajı yazarken yazmışsınız görmedim kusura bakmayın.Az önce de yazdım dostum ben bilgilendirdim. Gerisi vicdan diye.
Hala kuzenim diyorlar.Bencede reddedilmemesi gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yo o benim kuzenim
Kardeşim beni düşünür
lan gelirse bana soyle satin alayim sendenHocam güzel teklifti ama fiyat çok fazla sen en iyisi daha ucuza 6600 al 0x2' den 3050 almak nedir.