Neler Yeni

RTX 3050 Bazı Oyunlarda 50 100 FPS düşüşü

swaxed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Emre Özgül
Öncelikle merhaba bugün oyun oynarken FPS düşüklüğü fark ettim ekran kartım RTX 3050, önceden Valorant'ta şampiyon seçme yerindeyken 389 400 fps hatta 500'leri görüyordum şimdi 250 300'ü zor görüyorum. Acaba yazılımsal birşeyden mi kaynaklı oldu anlamadım LoL için aynı değer var ortalama 350 alırken 250 200'lere düştü bunun sebebi nedir. Geforce Experience yazılım güncellemesi geldi ondan kaynaklı mı? Yoksa ekran kartında herhangi bir zarar mı geldi bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum (PC'yi 1 ay önce satın aldım)

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Riot Games.
Aynı sorunları ağır oyunlarda yaşarsanız söyleyin. Test için RDR2 ve BF1-5 ideal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Öncelikle merhaba bugün oyun oynarken FPS düşüklüğü fark ettim ekran kartım RTX 3050, önceden Valorant'ta şampiyon seçme yerindeyken 389 400 fps hatta 500'leri görüyordum şimdi 250 300'ü zor görüyorum. Acaba yazılımsal birşeyden mi kaynaklı oldu anlamadım LoL için aynı değer var ortalama 350 alırken 250 200'lere düştü bunun sebebi nedir. Geforce Experience yazılım güncellemesi geldi ondan kaynaklı mı? Yoksa ekran kartında herhangi bir zarar mı geldi bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum (PC'yi 1 ay önce satın aldım)
işlemci ile alakalı olma olasılığı daha yüksek ısınıyor olabilir mi

swaxed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Emre Özgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GTA 5 en yüksek ayarlarda çimler sadece high'ta iken çimlerin çok yoğun olduğu yerde FPS 90'a kadar düşüyor onun dışında herhangi bir anlık drop vs yaşamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka işlemciyi doğru düzgün kullanmıyor bile değerlere bakıyorum sıcaklık falanda artmıyor büyük ihtimal Riot Games ile kaynaklıdır güncelleme geldi son güncellemeden sonra başladı zaten bu.

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
GTA 5 en yüksek ayarlarda çimler sadece high'ta iken çimlerin çok yoğun olduğu yerde FPS 90'a kadar düşüyor onun dışında herhangi bir anlık drop vs yaşamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka işlemciyi doğru düzgün kullanmıyor bile değerlere bakıyorum sıcaklık falanda artmıyor büyük ihtimal Riot Games ile kaynaklıdır güncelleme geldi son güncellemeden sonra başladı zaten bu.
Lolde Directx 9'a alıp deneyin belki çözer ama dediğiniz şey tamamıyla spagetti kodun suçu.

swaxed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Emre Özgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır çok teşekkür ederim ben zaten bilgisayarı alırken bayağı araştırma yaparak aldım kuzenimle oynarken dedim ya halla halla benim FPS neden bu kadar düşük oda dedi oyundan kaynaklı olabilir shader harita değişiyor Riot Gamesten kaynaklı olabilir ben yine bir sorayım dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,744
Üyeler
163,713
Son üye
İsademirel01
Top Bottom