Ckribrahim
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,401
Şans ve hız diyelim. Bu arada ben de almayı denicempchocası forumundaki konuda 500 kişi falan var hayatta alamam 4400’e o kartı ya
Şans ve hız diyelim. Bu arada ben de almayı denicempchocası forumundaki konuda 500 kişi falan var hayatta alamam 4400’e o kartı ya
İyi mi yaniBeyler vatan açıklamıştı zaten lansman fiystı bu birkaç yerde daha girer. Ayrıca Asus a bak nasıl soğutma bloğu koymuş tek fanlı kart a tuf soğutması koymuşlar.
@Abdullah Hacıgül abi gelir mi bize de?akşam itopya da donanımarşivine özel yapabilir
Şöyle belirteyim şuan 3 pc açabiliyorum. 3 hesap ve 3 farklı adres yeterli. He ben bunu yapmayacağım ama yapacak insanlar olduğuna eminimSepete ekleme adeti 1 adet miş.
Siz karar verin.İyi mi yani
Bu fiyata soğutucusu olmasa bile alınır zatenSiz karar verin.
Soğutma konusunda bilgili değilim bakınca bir sonuç çıkaramadımSiz karar verin.
Yok ya o kadar da olacağını düşünmüyorum. Nvidia stokları ayarlauabilse 6500xt den 1000tl fazla olur aslında. Çok pahalı bir kart değil.Bu fiyata soğutucusu olmasa bile alınır zaten
Nur topu gibi bir topaç etli butlu kart yapmışlar. Tek fan ama soğutması çok kalın. Cp2077 de 65 i geçmedi.Soğutma konusunda bilgili değilim bakınca bir sonuç çıkaramadım
Hala stokta mı?evet Powercolor Hellhound RX 6600 XT