Perfectshot06
Moderatör
Dahası
rx6600
Kusuruma bakmayın, orada yanlış bir öneri yapmışım. Kasayıdaha almadım ordada dediğim gibi 2 3 hafta sonra alacağım
sizce dark guardian pro daha mantıklı olmazmı fiyatları aynıydı galibaKusuruma bakmayın, orada yanlış bir öneri yapmışım. Kasayı
yapıp, soğutucuyu
Yapmanız çok daha iyi olur, arkadaşın konusuylada hafif alakalı o yüzden yazayım dedim.Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.191,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
sizce dark guardian pro daha mantıklı olmazmı fiyatları aynıydı galiba
Performans olarak alıyorsan rx6600 ama dlss rtx teknolojilerini deneyimlemek istiyorsan o zaman rtx3050Merhabalar ekran kartı almayı düşünüyorum rtx 3050 ve rx 6600 arasında yalnızca 150tl fark var. Rx 6600 ün daha performanslı olduğunu biliyorum ancak rtx 3050 nin dlss sayesinde ona yetişip yetişemeyeceğini merak ediyorum. Bir de oyunlarda ray tracing açmayı düşünüyorum rx 6600 bu konuda geri kalır mı? Kullanacağım işlemci r5 5600 olacak.
Şimdi alıp kullananlar ileride AMD'nin yazılım iyileştirmelerinden faydalanabilir mi ?rx6600
dlss her oyunda yok
çoğu zaman yetişemez.
sistemin tamamını toplamadıysan, son zamanlarda birçok kişiye RX6600'lü sistem topladım. yan parçalarda yardımcı olabilirim.
evet, faydalanır.Şimdi alıp kullananlar ileride AMD'nin yazılım iyileştirmelerinden faydalanabilir mi ?
Dark guardian pro'dan soğutma olarak daha iyi bu kasa bildiğim kadarıyla, malzeme kaliteside daha iyi. Dark guardianın tek artısı iç hacmi daha fazla.sizce dark guardian pro daha mantıklı olmazmı fiyatları aynıydı galiba
Şuan AMD nin en büyük yazılım problemi nedir ? İnsanları NVIDIA ya yönlendirme sebebi ?evet, faydalanır.
RT teknolojisin de biraz geri kalmaları açıkçası ama fakat konsollarda RT teknolojisini yapan firma AMD'nin ta kendisi.Şuan AMD nin en büyük yazılım problemi nedir ? İnsanları NVIDIA ya yönlendirme sebebi ?