Rtx 3050 Vergiler Dahil 642$ (Amazon.jp)

8700 tl buna vereceğime RX 6600XT ALIRIM :)

Şu senaryo gelirse ki çok büyük ihtimal gelecek, ether yine nisan mayıs gibi canlanacak diye düşünüyorum ozamana kadar aldık aldık birdaha alınmaz avrupalılar emeklilere yönelik bir fonla madenciliğe yönlendiriyor LHR Kartlardada olsa düşük güçlü kartlardada olsa etki yaratacaktır yinede.

Rtx 3050 DLSS için bile alırım Fiyatlandırma güzel olması lazım.

Şu senaryo gelirse ki çok büyük ihtimal gelecek, ether yine nisan mayıs gibi canlanacak diye düşünüyorum ozamana kadar aldık aldık birdaha alınmaz avrupalılar emeklilere yönelik bir fonla madenciliğe yönlendiriyor LHR Kartlardada olsa düşük güçlü kartlardada olsa etki yaratacaktır yinede.
Evet ETH Ort 2 Aya Tekrardan Toparlıycak Ve Eski Yerine Geri Dönecek, 10Bin Dolar Civarına da Gelmesi On Görülüyor Birkaç Yıla. Ekran Kartı Almak İçin En Mantıklı Zaman Şu Andır Bence.

Evet ETH Ort 2 Aya Tekrardan Toparlıycak Ve Eski Yerine Geri Dönecek, 10Bin Dolar Civarına da Gelmesi On Görülüyor Birkaç Yıla. Ekran Kartı Almak İçin En Mantıklı Zaman Şu Andır Bence.
Ben bir kaç fırsat daha bekliyorum o fırsatları bulursam kafam rahat bi şekilde arkama yaslanıp bakacağımda sıkıntı şurada ekran kartları zaten en yüksek fiyatta :)

Ahahaha 550$ a rx6600 ü alıp keyfime bakarım 100$ cebimde kalır hemde daha çok fps alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,108
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri