AMD yayında iyi değil. Hazır sistemlerdeki ekran kartları bunlar. 2 seçenekten başka yok. Rx6600 de var ama yayın iyi değil. Arc750 güncellemelerle iyileşiyor diyorlar. İlerde ekran kartı değiştirebiliriz ama 2-3 yıl götürmesi lazım en azından şimdi ki sistem.İkiside iyi değil almayın Intel tarafında yazılımsal problemler var alınmaz su anlık rtx 3050 ye gelecek olursak o da güzel bir ekran kartı değil sanırsam 1660 süper den %5 güçlüydü karıştırıyor olabilirim AMD alabilirsiniz rx6600 o da rtx3060 la es değerdi galiba yada rtx 3060 alabilirsiniz
Intel şu anda alınmaz bence daha gelişmesi lazım 2,3 yıl hem sanırım Intel ekran kartlarında sadece Intel işlemciler kullanilabiliyorAMD yayında iyi değil. Hazır sistemlerdeki ekran kartları bunlar. 2 seçenekten başka yok. Rx6600 de var ama yayın iyi değil. Arc750 güncellemelerle iyileşiyor diyorlar. İlerde ekran kartı değiştirebiliriz ama 2-3 yıl götürmesi lazım en azından şimdi ki sistem.
hayır,amd işlemci ile de kullanabilirsin.Intel şu anda alınmaz bence daha gelişmesi lazım 2,3 yıl hem sanırım Intel ekran kartlarında sadece Intel işlemciler kullanilabiliyor
Desteklemediği oyunlar nedir acaba?a750 yazılımsal problemleri neymiş?ben 5 ay kullandım,bazı desteklemediği oyunlar haricinde sorun yoktu.davinci ile render aldım,obs ile video çektim sıkıntı yaşamadım.a750 varken rtx 3050 alınmaz.
detroit become human desteklemiyordu ama şuan destekliyor,hiç denemedim ama bf oyunlarını da desteklemiyor diyorlardı hala desteklemiyor olabilir.Desteklemediği oyunlar nedir acaba?