Rtx 3050 vs rtx 2060

sevmiyorum genel olarak ismi çıktı zaten artık hata ile uğraşmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

max 5750
5750 tl 2060 değmez reis rx 6600 öneririrm ama illada nvidia diyorsan 2060 super alabilirsin o fiyata
bütçeyi biraz daha arttırıp 2070 3060 da bakabilirsin

max 5750
İsminin falan çıktığı yok. Çok öncedendi o günler. AMD şuan NVIDIA kadar stabil. Hatta son nesillerinin NVIDIA'dan daha stabil olduğunu söyleyen çok fazla yabancı içerik üreticisi gördüm. RX 6600 diğer iki karttan çoooook daha iyi ve stabil. Hata falan da çıkmıyor öyle bir şey yok. Yazılım için RTX tercih ediliyor hadi bazıları için ama senin alacağın RTX kartların yazılımı da RX 6600'den kötü. Son olarak oyun dışı bazı işler için NVIDIA daha iyi ama sadece oyun oynayacaksın ve RX 6600 oyunda iki karttan da çok üstün

İsminin falan çıktığı yok. Çok öncedendi o günler. AMD şuan NVIDIA kadar stabil. Hatta son nesillerinin NVIDIA'dan daha stabil olduğunu söyleyen çok fazla yabancı içerik üreticisi gördüm. RX 6600 diğer iki karttan çoooook daha iyi ve stabil. Hata falan da çıkmıyor öyle bir şey yok. Yazılım için RTX tercih ediliyor hadi bazıları için ama senin alacağın RTX kartların yazılımı da RX 6600'den kötü. Son olarak oyun dışı bazı işler için NVIDIA daha iyi ama sadece oyun oynayacaksın ve RX 6600 oyunda iki karttan da çok üstün
Kısaca almazsan kendine yazık edersin. Çok boş bir kayıp

max 5750
2060 Super vardı o fiyat ta

Kısaca almazsan kendine yazık edersin. Çok boş bir kayıp
bazı formlarda gördüm hocam nadirde olsa hata alanları

bazı formlarda gördüm hocam nadirde olsa hata alanları
Eski kartlarda hata olabilir ama RX 6600 de çok hata olmaz. RTX 2060 veya RTX 3050'den daha stabil çalışır emin ol

Anladım hocam düşünüyüm bi ben teşşekür ederim :)
hocam pc ler hakkında pek bılgı sahıbı oldugunuzu dusunmuyorum ınsanların lafına bakmayın o amd sorunları eskı versıyonlarda kaldı 6600 alın paranızı 3050 ve 2060 gıbı kartlar ıcın cope atmayın

Anladım hocam düşünüyüm bi ben teşşekür ederim :)
Hocam bak ben 30 Mart 2024'te forum hesabını ekran kartı almak için açtım. O günden sonra bilgisayar işlerine çok sardım ve çok araştırma yaptım, video izledim, forum okudum. Yazın her gün saatlerce bunları yaptım, gereğinden fazla bilgi öğrendim. Sen de böyle olma. RX 6600 ikinci el düzgün bir fiyata alıp keyfine bak. (Ben hala ekran kartı almadım. araştırdıkça insan daha kararsız kalıyor ve bütçeyi arttırıyor falan boşa masraf)

Hocam bak ben 30 Mart 2024'te forum hesabını ekran kartı almak için açtım. O günden sonra bilgisayar işlerine çok sardım ve çok araştırma yaptım, video izledim, forum okudum. Yazın her gün saatlerce bunları yaptım, gereğinden fazla bilgi öğrendim. Sen de böyle olma. RX 6600 ikinci el düzgün bir fiyata alıp keyfine bak. (Ben hala ekran kartı almadım. araştırdıkça insan daha kararsız kalıyor ve bütçeyi arttırıyor falan boşa masraf)
evet çok haklısınız hangisini alacağını şaşırıyor insan .oyunda çökmede sorun yaşayanlar var birazda almama sebebim şimdi gpu aldım aldım bıdaha para toplayamam bunun için eğer sorun çıkarsa. çöpe gider hepsi .yoksa farkındayım 6600 un performasını .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,083
Üyeler
185,222
Son üye
Llashan
Geri