Neler Yeni

rtx 3050mi almak daha mantıklı yoksa rx6600mü

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam fsr dlss kadar iyi değil. hiçbir zamanda olamaz bence. tabi köklü sistem değişikliği yapıp nvidia gibi yapay zekaya geçerlerse o başka.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
fsrde olacaktır hocam dlss olayını artık çok önemsemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki hocam biraz daha koyup rx6600xt almak daha mantıklı olurmu 2yıl kadar bir süre sonra işlemci upradesine gidebilirim
3050 rog dediğin model zaten 6600xt ile eşit fiyata çıkar gibi ventus bile 7800 TL.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,041
İsim
göksel yurtcan

arisaka

80+ Bronze
fsrde olacaktır hocam dlss olayını artık çok önemsemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki hocam biraz daha koyup rx6600xt almak daha mantıklı olurmu 2yıl kadar bir süre sonra işlemci upradesine gidebilirim
DLSS cok daha gelismis bir teknoloji. Herhangi bir oyunda FSR acinca goruntu resmen çöp oluyor.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,041
İsim
göksel yurtcan
Her zaman nvidia. Her şey yüksek fps değildir. Kullanınca anlarsın ne demek istediğimi.
nvidiada kullandım amdde ikisindede sorun yaşamadım tabi nvidia daha iyiydi ama amddede fps farkı göz ardı edilemez boyutta

HYÇ35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
HYÇ
Çoluk çocuk yazdığıma gülücük atıp gülüyor. Sorsan ne kullanıyorsun diye ne diyecek merak ettim. Amd'nin yüksek fps verip çamur görüntü sunduğunu yaşamamış. Güncellemeden sonra ekranı siyaha dönmemiş. Oyunlarda sebepsizce drop yememiş. Sıcaklık değerini 85-90 arasında görmemiş. Sanıyorlar ki biz nvidia fanıyız. Arada dağlar kadar kalite farkı var iki firma arasında. Amd'nin 70 fps verdiği yerde nvidia 50 fps versin yine daha iyi görüntü ve oynanabilirlik elde edersin. Aksini söyleyen muhtemelen ikisini de kullanmamış, video izleyen küçük kardeşlerimizdir.

arisaka

80+ Bronze
Çoluk çocuk yazdığıma gülücük atıp gülüyor. Sorsan ne kullanıyorsun diye ne diyecek merak ettim. Amd'nin yüksek fps verip çamur görüntü sunduğunu yaşamamış. Güncellemeden sonra ekranı siyaha dönmemiş. Oyunlarda sebepsizce drop yememiş. Sıcaklık değerini 85-90 arasında görmemiş. Sanıyorlar ki biz nvidia fanıyız. Arada dağlar kadar kalite farkı var iki firma arasında. Amd'nin 70 fps verdiği yerde nvidia 50 fps versin yine daha iyi görüntü ve oynanabilirlik elde edersin. Aksini söyleyen muhtemelen ikisini de kullanmamış, video izleyen küçük kardeşlerimizdir.
Hakli oldugun yerler var fakat bazi yerleri cok fazla abartmissin. Suan AMD isiniyor diyen iskembeden salliyordur, watt/performans olarak nvidia dan ciddi anlamda daha iyiler en basitinden 6600XT nin 3060 dan saf performans olarak daha onde olmasi ve daha az guc tuketmesi muazzam bir olay. Ayrica 50fps in 70fps den daha iyi oynanabilirlik sunmasi da almanlarin ekonomimizi kiskanmasi kadar komik.

Geri kalan bir cok seyde haklisin ama AMD nin ciddi anlamda yazilim sikintilari var hatta sirf bu yuzden ayni fiyatta herkese nvidia oneriyorum.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
işlemcim r5 1600af hedefim rx 6600almak ama rtx 3050 daha mantıklı geliyor teknolojileri ve fiyatı bakımından ama karasız kaldım aradaki fiyat farkıda cabası sizce xfx speedster rx6600 mü almak yoksa daha üst rog gibi bir rtx 3050mi almak daha mantıklı ? arada çok performans farkı olurmu
Her iki kartta da darboğaz olucaktır ama RX 6600 al ilerde işlemci yükseltirsin aralarında uçurum performans farkı var.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,041
İsim
göksel yurtcan
Her iki kartta da darboğaz olucaktır ama RX 6600 al ilerde işlemci yükseltirsin aralarında uçurum performans farkı var.
3050de darboğaz olacağını sanmama hocam

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
Hocam fsr dlss kadar iyi değil. hiçbir zamanda olamaz bence. tabi köklü sistem değişikliği yapıp nvidia gibi yapay zekaya geçerlerse o başka.
fsr yapay zeka ile olmuyor mu

Top Bottom