RTX 3060 12 GB VE R5 5600 İŞLEMCİLİ İÇİN SİSTEM ÖNERİSİ

VolkanC2

80+
Reaksiyon skoru
1
3060 12 GB ve R5 5600 işlemcili sistem topluyorum bütçe 30 35k arası darboğaz yapar mı birde anakart önerisi şimididen teşşekür ederim

3060 12 GB ve R5 5600 işlemcili sistem topluyorum bütçe 30 35k arası darboğaz yapar mı birde anakart önerisi şimididen teşşekür ederim
Bütçeni zorlarsan bunu alabilirsin.

Bütçeni zorlarsan bunu alabilirsin.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim ben bu yazdığım bileşenleri İncehesap sitesinden içinde monitör ve ekipmanlar da dahil olmak üzere 30 35 k arasinda bı fiyata topladım attığınız linkte ki PC bana pahalı olur

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim ben bu yazdığım bileşenleri İncehesap sitesinden içinde monitör ve ekipmanlar da dahil olmak üzere 30 35 k arasinda bı fiyata topladım attığınız linkte ki PC bana pahalı olur
Kasayı msi mag force seçersin. 26.5k yapıyor sistem. Diğer kalan paraya da ihtiyaçlarını alırsın.

Bi fiyata o sistem çok pahalı. Aynı sistemi ben 19k satıyorum mesela. Çok pahalı bir sistem olur o fiyata bu sistem. Daha iyileri var bütçene göre. 2.el dediğin sistemi 18-19k alsan ama garantili falan. Üstüne de 7-8k monitör alsan. Bitti işte

Bi fiyata o sistem çok pahalı. Aynı sistemi ben 19k satıyorum mesela. Çok pahalı bir sistem olur o fiyata bu sistem. Daha iyileri var bütçene göre. 2.el dediğin sistemi 18-19k alsan ama garantili falan. Üstüne de 7-8k monitör alsan. Bitti işte
Bildiğin bı sistem varsa link atabilir misin

Uzun zamandır masaüstü pclere bakmıyorum. Piyasa vs nasıldır bilmiyorum. bir şey atsam kötü fiyat vs de olabilir. Ben de zaten masaüstü satıp laptop geçiş yapmaya çalışıyorum. O yüzden laptop piyasasına hakimim masaüstü bilmiyorum diyebilirim. Biliyorsun sen de fiyatlar durmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bak mesela siteye girip gördüğüm sistem. Belki fiyatı pahalıdır bu sisteme ama 35-36k daha iyileri var. Monitör dahil 30-35k diyosan monitör 5-6 ayirsan 30 a falan yine sağlam sistem bulursun. Dediğim gibi yazdığın sistemi şuan 19k ya satamıyorum. Garanti/fatura/kutu ve içinde sonradan eklediğimi ak400 soğutucu olmasına rağmen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,629
Üyeler
173,845
Son üye
dancobey
Geri