- Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi teşekkür ederim aynı senin dediğin gibi yapacam monitör tavsiye edebilir misinÇıkarmaz
İyi teşekkür ederim aynı senin dediğin gibi yapacam monitör tavsiye edebilir misinÇıkarmaz
bütçe ne kadarİyi teşekkür ederim aynı senin dediğin gibi yapacam monitör tavsiye edebilir misin
Öneri sistem linki ?bu fiyat ne.. bu fiyata 3060ti sistemler oluyor hocam almayın bunu. 17k çok fazla
Kafamda bunlardan biri vardıÖneri sistem linki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ASUS VG258QR 24.5" 0.5ms 165HZ Gaming LED Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS VG258QR 24.5" 0.5ms 165HZ Gaming LED Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünwww.mediamarkt.com.tr
Abi vallaha korkuyorum gece rüyalarıma giriyoişlemciyi i5 12400f yaparsanız 18kya bunlar var
EMIN CITAK-E1 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS TUF GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
EMIN CITAK-E1 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.trbiraz daha bütçe çıkarsanız 19kya 3070 sistem var ki yeni sistem sanırım buCAGDAS ISIL-C1 / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CAGDAS ISIL-C1 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
3060ti muadili bi sistem de bu var amd tarafından. yayın yapmayacaksanız her türlü bunu öneririm bütçe dostudur ve amd korkulacak bir marka değilHAQQUS-GEN XIII/ RYZEN 5 5600X / RTX 4070 Ti / 1TB NVME M2 SSD / 16 GB 3600MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Sinerji Sargas Intel Core i5 12400F 512GB NVMe M.2 SSD Gigabyte GeForce Windforce 8GB OC RTX4060 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Sargas Intel Core i5 12400F 512GB NVMe M.2 SSD Gigabyte GeForce Windforce 8GB OC RTX4060 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ama tamam alıyımAbi vallaha korkuyorum gece rüyalarıma giriyo
hocam tercihlere saygımız sonsuz ama bütçe dar ise önyargıları kırmak gerekiyor bence. 3070li sisteme bütçeniz yetiyorsa kesinlikle öneririm güzel fiyat.Abi vallaha korkuyorum gece rüyalarıma giriyo
Ama tamam alıyım
Ne dersen o hocam ben pek anlamıyorumhocam tercihlere saygımız sonsuz ama bütçe dar ise önyargıları kırmak gerekiyor bence. 3070li sisteme bütçeniz yetiyorsa kesinlikle öneririm güzel fiyat.
hocam direkt al kullan güzel parçalar var. illa özelleştirmek isterseniz anakart yükseltebilirsiniz. birde kule tipi bi soğutucu alırsanız güzel olur r5 5600 stok soğutucuyla biraz ısınan bi işlemciBunun özelleştirilmesi gereken parçası var mıSinerji Sargas Intel Core i5 12400F 512GB NVMe M.2 SSD Gigabyte GeForce Windforce 8GB OC RTX4060 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Sargas Intel Core i5 12400F 512GB NVMe M.2 SSD Gigabyte GeForce Windforce 8GB OC RTX4060 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ne dersen o hocam ben pek anlamıyorum
Peki sinerji gen güvenilir mi
ama ben yerinizde olsam anakartı yükseltmezdim çok fiyat farkı ekleniyor zaten sıfırı 2200tl anakarta 1600tlye update saçmahocam direkt al kullan güzel parçalar var. illa özelleştirmek isterseniz anakart yükseltebilirsiniz. birde kule tipi bi soğutucu alırsanız güzel olur r5 5600 stok soğutucuyla biraz ısınan bi işlemci
Zaten ondan kampanya beklemiyorumBen olsam sistem beklerdim kampanyalı. Bunlar pahalı geldi bana. Bir yandan dolar da fırlıyor tabi o da var.