thErenSK
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Yüklü bir miktar para eklemen gerekecek Ruslar bu mining kilidini kırmış bile1660S satıp 3060 mı alsam?
Yüklü bir miktar para eklemen gerekecek Ruslar bu mining kilidini kırmış bile1660S satıp 3060 mı alsam?
harbi miYüklü bir miktar para eklemen gerekecek Ruslar bu mining kilidini kırmış bile
Gamegaraj öyle yapıyor anlayın artık diğer siteler öyle bir şey demedi incehesap vs ?Direkt tekli satışa çıkmıyacak diye biliyorum.
2 marka da iyi markadırBabamı ikna ettim. Çıkar çıkmaz almayı düşünüyoruz sizce palit güzel bir markamı uygun fiyatlı palit inno3d bulursak alıcağız.
Vallahi bende az önce birinden okudum muhtemelen doğrudur çünkü kırılması çokta zor bir şey değil. Alt üstü bir yazılım. Donanım diyor da donanım olsa tüm coinlere mecburen kısıtlama olurdu, bu yaptıkları kısıtlama sadece etheriumu etkiliyor, bu da yazılımsal olduğu anlamına gelir.harbi mi
ulan şu ruslar da ne kırıcılar kırmadıklar bir şey kalmadı
Agresifliğe gerek yok.Gamegaraj öyle yapıyor anlayın artık diğer siteler öyle bir şey demedi incehesap vs ?
Ozmn almayalım djwkskAgresifliğe gerek yok.
Teknobiyotik , QP gibi siteler tekli satacak fakat satacakları fiyat da RTX3060'lı sistemin fiyatına denk gelecek.
Onlarda satmayacak. QP açıklama yaptı tüm e ticaret sitelerinin tekli satış yapması yasaklanmış.Agresifliğe gerek yok.
Teknobiyotik , QP gibi siteler tekli satacak fakat satacakları fiyat da RTX3060'lı sistemin fiyatına denk gelecek.
E kart niye çıkıyor o zaman?Onlarda satmayacak. QP açıklama yaptı tüm e ticaret sitelerinin tekli satış yapması yasaklanmış.
Olmasını beklemeniz saçmaydı zaten.Yok beyler hiçbir yerde dağılın