Bir şeyin iddaasını yapmiyorum, adamlar kendileri yazmış yazılımını inceleyerek düşürdük diye. Ayrıca yarısi dusucek diye miningcilerin almamazlik yapacağını sanmıyorum. At gözlüğünü çıkartıp bakın, gerçekler bunlar.
Hocam muhtelemen bu ekran kartını almayacaksın 0 da araştırma yapmıssın belli gelip sadece konu olsun diye konuşuyorsun neyse sen öyle bil.Bir şeyin iddaasını yapmiyorum, adamlar kendileri yazmış yazılımını inceleyerek düşürdük diye. Ayrıca yarısi dusucek diye miningcilerin almamazlik yapacağını sanmıyorum. At gözlüğünü çıkartıp bakın, gerçekler bunlar.
3.200 TL'den kesin çıkacağına emin olsam, şuan GTX1080'imi satıp direk alırdım.Sabırsızlıkla 25'ini bekliyorum umarım dolarda biraz düşmüşken hayal kırıklığına uğrayıp uçuk fiyatlarla karşılaşmayız.
Hocam bu kartlarla da yapılacak ama tam performans vermeyecek. Ve madencilik yapanlar bu sistemi kırmayacak değil yani kırılırda bu sistem kırılmaya da bilir.HOCAM BU KART MADENCİLERİN İŞİNE YARAMIYOR.Neden alacaklar anlamadım yani
Ya hocam donanımsal bişeyi nasıl kıracaklar cidden komik olmaya başladınız adamlar miningi bilerek engelliyor mining için özel ekran kartı üretecekler yeni sektör oluşturuyor siz ne diyorsunuz hala açın biraz inceleyin şuraya yazmada önceHocam bu kartlarla da yapılacak ama tam performans vermeyecek. Ve madencilik yapanlar bu sistemi kırmayacak değil yani kırılırda bu sistem kırılmaya da bilir.
Arkadaşım donanımsal değil yazılımsal sade donanımsal olursa ekran kartı oyun performansı da azalır az sende bir araştır bilmeden yazmaYa hocam donanımsal bişeyi nasıl kıracaklar cidden komik olmaya başladınız adamlar miningi bilerek engelliyor mining için özel ekran kartı üretecekler yeni sektör oluşturuyor siz ne diyorsunuz hala açın biraz inceleyin şuraya yazmada önce