Neler Yeni

RTX 3060 2K için uygun olur mu ?

Boris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Barış
Bir şeyin iddaasını yapmiyorum, adamlar kendileri yazmış yazılımını inceleyerek düşürdük diye. Ayrıca yarısi dusucek diye miningcilerin almamazlik yapacağını sanmıyorum. At gözlüğünü çıkartıp bakın, gerçekler bunlar.

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Bir şeyin iddaasını yapmiyorum, adamlar kendileri yazmış yazılımını inceleyerek düşürdük diye. Ayrıca yarısi dusucek diye miningcilerin almamazlik yapacağını sanmıyorum. At gözlüğünü çıkartıp bakın, gerçekler bunlar.
Hocam muhtelemen bu ekran kartını almayacaksın 0 da araştırma yapmıssın belli gelip sadece konu olsun diye konuşuyorsun neyse sen öyle bil.

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
Sabırsızlıkla 25'ini bekliyorum umarım dolarda biraz düşmüşken hayal kırıklığına uğrayıp uçuk fiyatlarla karşılaşmayız.
3.200 TL'den kesin çıkacağına emin olsam, şuan GTX1080'imi satıp direk alırdım.

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
3.200 TL'den kesin çıkacağına emin olsam, şuan GTX1080'imi satıp direk alırdım.
5-6k altında beklemeyin kartı yurt dışı sitelerinde en ucuz sogutma bile 500 euro'dan baslıyor.

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
HOCAM BU KART MADENCİLERİN İŞİNE YARAMIYOR.Neden alacaklar anlamadım yani
Hocam bu kartlarla da yapılacak ama tam performans vermeyecek. Ve madencilik yapanlar bu sistemi kırmayacak değil yani kırılırda bu sistem kırılmaya da bilir.

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Hocam bu kartlarla da yapılacak ama tam performans vermeyecek. Ve madencilik yapanlar bu sistemi kırmayacak değil yani kırılırda bu sistem kırılmaya da bilir.
Ya hocam donanımsal bişeyi nasıl kıracaklar cidden komik olmaya başladınız adamlar miningi bilerek engelliyor mining için özel ekran kartı üretecekler yeni sektör oluşturuyor siz ne diyorsunuz hala açın biraz inceleyin şuraya yazmada önce

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
Ya hocam donanımsal bişeyi nasıl kıracaklar cidden komik olmaya başladınız adamlar miningi bilerek engelliyor mining için özel ekran kartı üretecekler yeni sektör oluşturuyor siz ne diyorsunuz hala açın biraz inceleyin şuraya yazmada önce
Arkadaşım donanımsal değil yazılımsal sade donanımsal olursa ekran kartı oyun performansı da azalır az sende bir araştır bilmeden yazma;)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,747
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom