Neler Yeni

rtx 3060 8gb aldım iade etmeli miyim?

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Arda doğan
Dostum Markaya Göre Görüntü Kalitesi Değişmez Sadece Dış Soğutma Ve Dizayn Değişir Ki Kartta Çok Ufak 3-5 Fps Arası Bir Fark Olur O Kadar Ki Bu Olmaz Bile Olsada Aradaki Farka Değmez Tavsiyem Amd Alman Olucaktın 1.12 Driver Güncellemesi İle Driverlar Adam Akıllı Optimize Edildi Sonunda Ve Kullanımı Aşırı Kolay Kartı Tak Driver Yükle Profili Kaliteye Al Oyna Sana Bir Canavar Gecikmeler Az Fps'ler Yüksek Sıcaklıklar Max 73 Derece 2k Da Akarsın rx6700xt Tavsiye Ederim Alabiliyorsan Rx6700xt Al Rtx3060 Bahane rx6600 e eş değer bir kart

kdrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kadir
Steam
kdRookie

Ekler

• Screenshot_20231209-083430_Chrome.png
    Screenshot_20231209-083430_Chrome.png
    809.9 KB · Hit: 50

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Murat Cemal
İade et nvdia seneye rekabet artsın diye fiyatını düşürecek. Parayı dolar yap aynı kartı seneye 30 40 dolar daha ucuza alırsın. Hatta bu rakam 60 70'i bile bulabilir ülkemizde.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,255
İsim
Sinan Aba
Daha öncesinde bi kaç kez ekran kartı almıştım galax olsun sapphire olsun sürekli bi sorun yaşadım görüntüde.Ya pikselleşme ya renklerde bi problem.O yüzden artık asus msi alayım dedim ama onlarda diğerlerine nazaran biraz daha pahalı ve bazı özellikleri daha düşük oluyor haliyle.Ekran kartı geldi ama jelatini vs bi şeyini açmadım açmadan bana yapacağınız bi öneri var mı 10k TL ye kadar.İkinci el bulunduğum şehirde pek bulunmuyor bulunsada sıfıra yakın fiyata satıyolar.AMD de tercih etmek istemiyorum çok sorun yaşadım senelerce var mı bi öneriniz ne yapabilirim sizce.
Sistemine göre ikinci el 3080 bulursun (param güvende ile alabilirsin) yada satıcıyı söyle kargolayıp verebiliyorlar.

K.Kağan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
K.Kağan
Daha öncesinde bi kaç kez ekran kartı almıştım galax olsun sapphire olsun sürekli bi sorun yaşadım görüntüde.Ya pikselleşme ya renklerde bi problem.O yüzden artık asus msi alayım dedim ama onlarda diğerlerine nazaran biraz daha pahalı ve bazı özellikleri daha düşük oluyor haliyle.Ekran kartı geldi ama jelatini vs bi şeyini açmadım açmadan bana yapacağınız bi öneri var mı 10k TL ye kadar.İkinci el bulunduğum şehirde pek bulunmuyor bulunsada sıfıra yakın fiyata satıyolar.AMD de tercih etmek istemiyorum çok sorun yaşadım senelerce var mı bi öneriniz ne yapabilirim sizce.
İade edip istersen 2,5k ekleyerek 4060 al amazondan https://www.amazon.com.tr/dp/B0C7W8...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğukan
3060 devri bitti bitecek msi 4060 12k bandında bir kere alıyoruz sonuçta

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cevdet AKGÖK
3060 devri bitti bitecek msi 4060 12k bandında bir kere alıyoruz sonuçta
geçen gunlerde 10400 e geldi o şuan 12k pahalı buna bence palit alırım heralde iade ettiğimde
Mesaj otomatik birleştirildi:

buna çıkmam muhtemelen

6700 xt hem çok daha güçlü hem de oturmuş bi kart 4070 altı Nvidia hem aşırı pahalı hem de güçsüz
dediğiniz doğru bencede ama amd olmasındansa 4060 gene iyidir bana

4060 yada Intel ar al 3060dan kat kat iyi.
4060 alıcam heralde ppalit katılyıorum

Laxtip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet
https://www.pttavm.com/asus-nvidia-...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.21.1. bu ekran kartı mini ekran kartı yani diğerlerine göre daha küçük kasalara daha kolay sığsın diye normaliye güç farkı yok en fazla 2 -3 fps ve 3 -4 derece soğukluk oynar başka farkı olmaz

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cevdet AKGÖK
Top Bottom