Neler Yeni

rtx 3060 8gb aldım iade etmeli miyim?

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Murat Cemal
dolara yatırcaksa sıkıntı olmaz hocam ama ekran kartlarının fiyatı düşmez bencede mantıklı ama seneye kadar kim kala kim öle ben olsam alır geçerdim
bekleme şansı varsa bence hiç yoksa bi seçime kadar bekler seçimden 1 hafta önce alırdım, parayıda dolar yapardım derdim olmazdı. kartı yoksa alacaksa alsın tabi ama ben olsam beklerdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
LazımDeğil
hocam yalan olmasın daha geçen okudum 8gb modelini rekabetciliği arttırmak için ucuzlatıcaklarmış ondan bahsediyorum. ha en olmadı atarsın parayı dolara zaten dolarla geliyo ona göre bir fiyatı oluyo, dikkatinizi çekerim geçen sene 542 dolar olan 3060 şu an 300 dolar civarlarında rahat 250 dolar seviyelerine inecektir.
Bir sene önce sistemi aldım;mining yüzünden Nvidia uçmuştu mecbur 6700xt aldım 1080pde çatır çatır oynatıyor,sadece ara sıra güncellemeler uğraştırıyor temiz kurulum vs sonra ikinci el alan olmuyor daha bir aylıkken bile ilan kurdum bir mesaj gelmedi xd.

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
ne var saphhire modelinde kullanıyorum bişeyi yok
AMD de pulseler arıza oranı daha fazla olduğu için Asus Asrock XFX Powercolor kullanan lar sorun yaşamıyor Pulse modele göre Nitro+ modeli Güzel Sapphire de.

sabanozsu

80+
Daha öncesinde bi kaç kez ekran kartı almıştım galax olsun sapphire olsun sürekli bi sorun yaşadım görüntüde.Ya pikselleşme ya renklerde bi problem.O yüzden artık asus msi alayım dedim ama onlarda diğerlerine nazaran biraz daha pahalı ve bazı özellikleri daha düşük oluyor haliyle.Ekran kartı geldi ama jelatini vs bi şeyini açmadım açmadan bana yapacağınız bi öneri var mı 10k TL ye kadar.İkinci el bulunduğum şehirde pek bulunmuyor bulunsada sıfıra yakın fiyata satıyolar.AMD de tercih etmek istemiyorum çok sorun yaşadım senelerce var mı bi öneriniz ne yapabilirim sizce.
AMD seçilebilir(fiyat performans olarak) AMD nin hangi kartlarında sorun yaşadınız.

Top Bottom