6650xt'nin rakibi 3060 ti. 3060ın tek artı puan alacağı nokta şu olabilir ama daha stabil bir kart. malum amd yazılım driver sürücü konusunda bazen bezdiriyor. hani 6700xt (3070 muadili) almasaydımda 3060 alaydım diyen çok kişi varHazır sistem almak istiyorum spidermen witcher tarzı oyunlardan hoşlanırım genel olarak arada sıra da online batağına da düşeriz tabi 15-16k Max bütçem var bana sistem önerir misiniz?
Neden pek bilgim yok maalesef3060 8gb ile o kartı karşılaştıramazsın bile
bende tam tersini diyorum6650xt'nin rakibi 3060 ti. 3060ın tek artı puan alacağı nokta şu olabilir ama daha stabil bir kart. malum amd yazılım driver sürücü konusunda bazen bezdiriyor. hani 6700xt (3070 muadili) almasaydımda 3060 alaydım diyen çok kişi var
şans bazısı hiç yaşamıyor ben gibi bazısıda kuduryorEski AMD bileşenleri çileden çıkarıyordu yazılımsal olarak beni şu an durum ne bilmiyorum ama bu dönemde hala öyle miyidir ki
Şimdi iki tarafta yazılımsal olarak sorunlar olduğunu söylüyorsunuz o halde ne anlamı var performansın kullanamadıktan sonraşans bazısı hiç yaşamıyor ben gibi bazısıda kuduryor
amd de yazılım sorunu daha cok ama tamamen şans olmayadabilir nvidia da ise kartlar cok güçsüz bir oncekinin 10 20 fps fazlasını veren kartlar seçim sana kalmıs 3060 alıcaksan 12 olanını al almıycaksan amd alŞimdi iki tarafta yazılımsal olarak sorunlar olduğunu söylüyorsunuz o halde ne anlamı var performansın kullanamadıktan sonra
değilamd ekran kartı almak pişmanlıktır