Fiyat farkı ne kadarMerhaba arkadaslar, 2. el RTX 3060 ekran karti alicam da sizce ASUS DUAL mi yoksa Msi Gaming X modeli mi alinmali, bunlar harici baska oneriniz varsa onlari da onerebilirsiniz, sag olun simdiden.
Gaming X daha iyidir bence ama arada 500lira falan fark varsa Asus dual al geçASUS DUAL 7200 TL, Gaming X 7500, tabii şu an gaming X satıldı sanırım, 7500 civarı tekrar bakıyorum
nvidia almak zorunda mısınız?satıcıya mesaj attım cevap vermedi henüz, teşekkürler uğraşın için :*
Soğutma olarak daha geride palit ve galax gigabytein da çok üst seviye modelleri var ama fiyat farkı çoksa palit de alınabilir çünkü en fazla 1-2 fps fark ediyoPalit, Galax, Gigabyte vs kartlar nasıldır?
tamamdır sağ olasınSoğutma olarak daha geride palit ve galax gigabytein da çok üst seviye modelleri var ama fiyat farkı çoksa palit de alınabilir çünkü en fazla 1-2 fps fark ediyo
nvidia almak zorunda mısınız?
bu kampanyadan haberim var da işlemcim i3 12100F bu karta darboğaz yapıcağını düşünüyorum, nvidia zorunluluğum yok tabii 2. el piyasası ve teknoloji olarak tercihimdeğilseniz 0 asus dual 6700xt alabilirsiniz 1700 TL geri ödemesi var 8k ya gelir
ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
En yeni AMD RDNA™ 2 mimarisi deneyimini en saf haliyle sunan ASUS Dual Radeon ™ RX 6700 XT, performans ve sadeliği benzersiz bir şekilde birleştiriyor. Amiral gemisi ekran kartlarındaki gelişmiş…www.gaming.gen.tr