Dambıldor
80+ Silver
Zaten 7kdan satacaktın hiç para vermeden 3060 geçebilirdin üzülmeye devamtüm üzüntüm gitti yeminle
Zaten 7kdan satacaktın hiç para vermeden 3060 geçebilirdin üzülmeye devamtüm üzüntüm gitti yeminle
yo 7k etmez 6200 düşünüyodum benZaten 7kdan satacaktın hiç para vermeden 3060 geçebilirdin üzülmeye devam
hocam içerde ben bakarım size takın bıçağı.Samsundaymış gideyimde bi basayım napıyon sen ne bu fiyat diye
Olsun ben 5700'e geçtim sende geçerdim cebinde parada kalırdıyo 7k etmez 6200 düşünüyodum ben
7k olacağı da kesin değil onu satıp net alırdın sadece o kadar diyebiliyorumyo 7k etmez 6200 düşünüyodum ben
Herhangi bir cevap geldimiZotac Türkiye Distribütörünü aradım az önce ilanı attığımda çok şaşırdılar biz size bilgi vereceğiz dediler buraya yazacağım arkadaşlar, aradım konuştum daha biz kimseye vermedik dediler nasıl olmuş dediler linki vs. istediler
Herhangi bir cevap geldimi
Ben inandım ya sen?Merhaba arkadaşlar. Üzülerek atıyorum.
Alıntıyı görüntüle
2.El ilanı falan değil direkt bir satıcının ilanı. İnşallah gerçek değildir demekten başka bir şey diyemiyorum. Kendisine mesaj attım. Geri dönüş yaparsa size ileteceğim. Ürünün linki de bu:
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
EDİT:
Alıntıyı görüntüle
sıkınyı olmazYurtdışı olmasının bir problemi olur mu? Alır satarım. Bu fiyata bulamayız böylesini