M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,191
bana çok güvenli gelmedi ve monitörde bu kadar indirim saçma gibiİndirim forumunda gördüm orada birkaç kişi güvenilir demiş ama benim bilgim yok
bana çok güvenli gelmedi ve monitörde bu kadar indirim saçma gibiİndirim forumunda gördüm orada birkaç kişi güvenilir demiş ama benim bilgim yok
güzeldir hocam ama bu 23.8ınchBen bunda karar kıldım şimdilik yarın bi ihtimal belki gaming gecesini bekler sonra siparişini veririm
Valla itopya değilde başka bir yer satsa idi bu fiyata belki düşünebilirdim birde rtx3060 ile 2k performansı nasıl olur bilemedim o yüzden full HD bakıyorumBence bunu alınGigabyte 27" M27Q 170Hz 0.5ms 2xHDMI DP HDR USB-C USB IPS QHD KVM Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
Gigabyte 27" M27Q 170Hz 0.5ms 2xHDMI DP HDR USB-C USB IPS QHD KVM Freesync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile M27Q ITOPYA'da.www.itopya.com
1080P daha mantıklı RTX 3060 için. Ama tavsiyem 1080P’de 27” monitör pek önerilmiyor. 24” monitör ideal. Monitörede o kadar para vermenize gerek yok.Valla itopya değilde başka bir yer satsa idi bu fiyata belki düşünebilirdim birde rtx3060 ile 2k performansı nasıl olur bilemedim o yüzden full HD bakıyorum
Ekran kartınız QHD çözünürlük için uygun. QHD çözünürlüklü monitörü tercih edin.Şuan için Ryzen 5 3600 ve rtx 3060 ile kullanacağım
![]()
ViewSonic Elite XG270 Monitör
ViewSonic Elite XG270 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
ViewSonic XG2705-2K 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2705-2K 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! ViewSonic XG2705-2K 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
İkisinde de çok iyi indirim mevcut şuan sizce hangisi tercih edilmeli günlük kullanım ve arada oyun oynamak için yada başka öneriniz var ise önerilerinizi bekliyorum
Hocam lütfen bi gereksiz şeyler söylemeyin itopya yılların firması dolandırıcı değil bir şey değilValla itopya değilde başka bir yer satsa idi bu fiyata belki düşünebilirdim birde rtx3060 ile 2k performansı nasıl olur bilemedim o yüzden full HD bakıyorum
niye itopyadan almıyorsunuzValla itopya değilde başka bir yer satsa idi bu fiyata belki düşünebilirdim birde rtx3060 ile 2k performansı nasıl olur bilemedim o yüzden full HD bakıyorum
https://www.sikayetvar.com/itopya-bilgisayarHocam lütfen bi gereksiz şeyler söylemeyin itopya yılların firması dolandırıcı değil bir şey değil
Her büyük firmanın şikayeti var, şikayetsiz firma yok. Bunu referans alamazsınız.