Rtx 3060 için hangisi? 3k bütçe

Bence bunu alın
Valla itopya değilde başka bir yer satsa idi bu fiyata belki düşünebilirdim birde rtx3060 ile 2k performansı nasıl olur bilemedim o yüzden full HD bakıyorum

Valla itopya değilde başka bir yer satsa idi bu fiyata belki düşünebilirdim birde rtx3060 ile 2k performansı nasıl olur bilemedim o yüzden full HD bakıyorum
1080P daha mantıklı RTX 3060 için. Ama tavsiyem 1080P’de 27” monitör pek önerilmiyor. 24” monitör ideal. Monitörede o kadar para vermenize gerek yok.
https://www.epey.com/monitor/lg-ultragear-24gn650-b.html bunu öneririm. 1 Ms Mprt 1 Ms GtG tepkime süresiyle biçilmiş kaftan. Pivot özelliğide var.

Şuan için Ryzen 5 3600 ve rtx 3060 ile kullanacağım

İkisinde de çok iyi indirim mevcut şuan sizce hangisi tercih edilmeli günlük kullanım ve arada oyun oynamak için yada başka öneriniz var ise önerilerinizi bekliyorum
Ekran kartınız QHD çözünürlük için uygun. QHD çözünürlüklü monitörü tercih edin.

Hocam lütfen bi gereksiz şeyler söylemeyin itopya yılların firması dolandırıcı değil bir şey değil

niye itopyadan almıyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,668
Üyeler
192,450
Son üye
XThoreX
Geri