Neler Yeni

RTX 3060 İçin HDMI TO VGA Önerisi

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Merhaba dostlar yeni sistem aldım fakat monitör eski ve bütçem yok. Akım koruması gibi standartları olan belirli testlerden başarı ile geçmiş bir ürün arıyorum. Ekran kartı RTX 3060. Ekran kartını hiçbir şekilde riske atmaması gerekiyor alacağım ürünün. Çok fazla bir fiyat olmadığı sürece link atabilirsiniz sağlam ürün olması çok önemli.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Amazon dan al bir tane çalışmadı iade et. Bu gün al yarın gelir, Pazartesi iade edersin.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazon dan al bir tane çalışmadı iade et. Bu gün al yarın gelir, Pazartesi iade edersin.
Hocam çalışmasından değil de sağlam olsun istiyorum bazen bu dönüştürücüler cihazlara zarar verebiliyor. Yani sağlam olsun 3 kuruş fazla olsun UGREEN bilindik bir marka onun ürününe bakıyorum 200 küsür lira. Daha iyisini bilen varsa tavsiyelerini beklerim.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Donusturucude akim korumasi neden olsun

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Donusturucude akim korumasi neden olsun
Açıkçası anlatmak istediğim olay tam olarak akım korumasına mı denk geliyor bilmiyorum ama 40 liralık cihaz ile 200 liralık cihaz arasında kalite farkı olsa gerek. Trendyolda ucuz bir ürünün incelemelerinde dönüştürücünün şalteri attırdığını ve cihaza zarar verdiği yazıyordu. O yüzden güvenle kullanabileceğim bir cihaz bakıyorum.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Açıkçası anlatmak istediğim olay tam olarak akım korumasına mı denk geliyor bilmiyorum ama 40 liralık cihaz ile 200 liralık cihaz arasında kalite farkı olsa gerek. Trendyolda ucuz bir ürünün incelemelerinde dönüştürücünün şalteri attırdığını ve cihaza zarar verdiği yazıyordu. O yüzden güvenle kullanabileceğim bir cihaz bakıyorum.
4 senedir kullaniyorum tavsiye ederim

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
4 senedir kullaniyorum tavsiye ederim
Teşekkürler inceleyeceğim.

Top Bottom