Skynel
80+ Gold
Dahası
neye göre hesap bu ???
1000TL kazancın 500TL'si elektrik faturası mı?Hocam dediğim gibi binlerce mining kazanç siteleri var. Youtube gördüğünüz 45 mh kazımlarda elektrik faturalarını çıkartmıyolar daha cezbedici olsun diye ama elektrik faturasını hesaplamanız gerekiyor.
Hocam dediğim gibi binlerce mining kazanç siteleri var. Youtube gördüğünüz 45 mh kazımlarda elektrik faturalarını çıkartmıyolar daha cezbedici olsun diye ama elektrik faturasını hesaplamanız gerekiyor.
ben yapıyorum hiç öyle olmuyor garip2 ekran kartıyla 45 mh yaptığım için eskiden ona dayanarak söyledim dostum
Ethermine pool’dan kaz driver atacaksan. Veya direk RVN de kazabilirsin. ETH ye göre bi tık daha az kazancı var ama MH/s kısıtlaması yok@cfranko hocam sen ne önerirsin nerden ne yapayım anlamadım valla videoyada bakıyorum ama
Paylaşırsan arkadaşlarımız yardımcı olsun . Günde ve aylık kazançlarını paylaşırsan memnun olurum.ben yapıyorum hiç öyle olmuyor garip
Kısıtlamayı kaldıran driverı indirdim ne önerirsin hangi pool hangi miner programı ileEthermine pool’dan kaz driver atacaksan. Veya direk RVN de kazabilirsin. ETH ye göre bi tık daha az kazancı var ama MH/s kısıtlaması yok
ben phoenix miner ile eth kazıyorum ve 47-48 civarı alıyorum diğerlerini denemedim isterseniz hepsini deneyin en iyi sonuç hangisinde geliyor bakınKısıtlamayı kaldıran driverı indirdim ne önerirsin hangi pool hangi miner programı ile
sana şöyle bir hesap vereyim 30 mh ile saatte 1 tl kazanırsınPaylaşırsan arkadaşlarımız yardımcı olsun . Günde ve aylık kazançlarını paylaşırsan memnun olurum.
Phoenix Miner / EthermineKısıtlamayı kaldıran driverı indirdim ne önerirsin hangi pool hangi miner programı ile
Dostum bende diyorum ki 30mh 1tl kazanıyorsun ya saatte paylaş bizde öğrenelim bizde yapalım.sana şöyle bir hesap vereyim 30 mh ile saatte 1 TL kazanırsın
ben şuan eth kazıyorum phoenix miner de ama binance hesabıma daha aktarılmadı ne zaman aktarılıcak yaklaşık 2 saat önce başladımPhoenix Miner / Ethermine
Ancak, parayı çekebilmek için 18 yaşının üstüne olup Binance hesabını doğrulaman lazım. Sen 17 yaşındasın o yüzden ya anneni kullanarak doğrulamayı yapacaksın veya benim doğrulanmış cüzdanıma kazabilirsin bende sana ne kazdıysan veririm. Güvenirsen tabi