EN FAZLA 12 BİN TLBütçe ?
kaça aldın bu zamanda ekran kartı almak saçmalıkRTX 3060 12 GB 192 BİT Bİ EKRAN KARTI ALDIM BUNUN İÇİN İŞLEMCİ VE ANAKART ÖNERİSİ
10 Bin TL ALMIŞTIM SİSTEMİ SIFIRLIYORUMkaça aldın bu zamanda ekran kartı almak saçmalık
hazır sistem bakmalıydın 0topluyosan sanırsam öyle işlemci anakart önerisi istediğine göre
sistemi satıp 4060 ve ddr5 hazır sistem alabilirdiniz.10 Bin TL ALMIŞTIM SİSTEMİ SIFIRLIYORUM
BENİM SİSTEM ESKIYDI ESKİDEN EKRAN KARTI GTX 1060 3 GB VARDI EKRAN BAYA ESKİDİ 3 YILDIR KULANIYORDUM AŞIRI ISINIYOR VE KASIYORDU O YÜZDEN EKRAN KARTINI ALMAK ZORUNDA KALDIM UCUZ BULMUŞKENsistemi satıp 4060 ve ddr5 hazır sistem alabilirdiniz.
0 aldın sanırsam iade et 14gün olmadıysaBENİM SİSTEM ESKIYDI ESKİDEN EKRAN KARTI GTX 1060 3 GB VARDI EKRAN BAYA ESKİDİ 3 YILDIR KULANIYORDUM AŞIRI ISINIYOR VE KASIYORDU O YÜZDEN EKRAN KARTINI ALMAK ZORUNDA KALDIM UCUZ BULMUŞKEN
SIFIR ALDIM DAHA SADECE ANAKART İŞLEMCİ LAZIM0 aldın sanırsam iade et 14gün olmadıysa
elindeki mevcuz bütçe nedir
elindeki sistemide satarak bütçene ekleyebilirsin
10k çok ekran kartı için
iade etSIFIR ALDIM DAHA SADECE ANAKART İŞLEMCİ LAZIM
BU AMD NİN GALİBA AMA BEN FAZLA SEVMİYORUM BENDE İNTEL CORE İ5-10400F BUNU DEĞİŞTİRCEM ACABA SIKINTI YAPARMIRyzen 5 5600