Eğer öyleyse bu kart çok pohpohlandıBir de Laptop’daki 3060’lar masaüstündeki 3060’lardan daha iyi imiş.
Hocam en fazla ne kadar fark olabilir ki 5 fps fazla olsa bile tatmin edici değil3080 mobile masaüstü 3080 den daha kötüydü yani mobile 3060 a göre masaüstü 3060 ı yargılamamak lazım.
Büyük ihtimalle beklediğimizden epey kötü olacak. Yine ikinci el 1080 Ti yolunu tuttuk gibi.Eğer öyleyse bu kart çok pohpohlandı
Kart satışa açılmadan 1-2 gün önce zaten incelemeleri yayınlanacak. Performansına ve fiyatına bakar ona göre alırsın.Deme ya neyse alıp iptal ederiz beğenmezsek
Youtube’da Hardware Unboxed, GamersNexus da falan olur diye düşünüyorum. Belki Donanım Arşivinde falan da olur. Abdullah abiye sorabiliriz aslında.Nerede yayınlanır 23 şubat gibi bakmak lazım o zaman
Palit Dual 3060 eğer çıkması gereken fiyattan çıkarsa yani GameGaraj stok sıkıntısı falan filan deyip 2 kat fiyat yazmasa 4000 lirayı geçmeyeceğini hatta 3600 lira falan olacağını düşünüyorum.Palit hakkında fiyat tahminin varmı
şaka yapıyorsun veya çok iyimsersinPalit Dual 3060 eğer çıkması gereken fiyattan çıkarsa yani GameGaraj stok sıkıntısı falan filan deyip 2 kat fiyat yazmasa 4000 lirayı geçmeyeceğini hatta 3600 lira falan olacağını düşünüyorum.
3060ti normal olması gereken fiyatlara göre söylemiş stoklar düzelirse fiyatı bu civarda olur bu arada bende 5kya saticam sanırım 2060i en kötü 5500xt alır yaza kadar takılırım 2k profit yapıyorumşaka yapıyorsun veya çok iyimsersin