cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Oyundan oyuna değişiyor. Ayrıca 1080 Ti stok kuşlanılmamalı tam bir overclock canavarı.
Oyundan oyuna değişiyor. Ayrıca 1080 Ti stok kuşlanılmamalı tam bir overclock canavarı.
Tamamen fazlalıktı ya ama bence kartı nvidia yanlışlıkla çok güçlü yapmış 4000 serisine kadar hala kullanilabilir3060 için 1080ti satman ayrı Bi hata üstüne 4700e satman ayrı Bi hata 2060 5kdan vericem şimdi 2070s ayarında kartı 4.7e vermişsiniz![]()
Vallaha haklısın da 2000 serisi kart artık kullanılmamalı diye düşünüyorum tabii ki tek önemsediği şey fps olan kişilere lafım yokOyundan oyuna değişiyor. Ayrıca 1080 Ti stok kuşlanılmamalı tam bir overclock canavarı.
Teknoloji işleri boş iş. Benim için ekran kartının tek olayı FPS’dir aynı zamanda driver stabilitesi vs... Ama bu da kişiden kişiye değişir.Vallaha haklısın da 2000 serisi kart artık kullanılmamalı diye düşünüyorum tabii ki tek önemsediği şey fps olan kişilere lafım yok
Alıcak kişi aynı anda mining ve oyun oynayacağını falan söyledi Bence nvdia kartı yanlışlıkla çok güçlü yapmış başka açıklaması olamaz.O zaman iyi yapmışsınız. Tam ekran kartı satıp bir daha almamak üzere kurulmuş bir piyasa var
Benim bütçem kısıtlı değil. Tabii ki de en iyisini alacağım. Ancak böylesine bütçem olmasa 1080 Ti alırdım.Kanka neden 3070 aldın o zaman
Daha fazla FPS + parası vardı almış birde görselliğe önem veriyor galiba daha güzel olduğu için.Kanka neden 3070 aldın o zaman
Mobil olduğu için böyle.Burada performansı beni tatmin etmedi ne diyorsunuz?
Aynen öyle. Bu kadar yıl sonra bile 1080 Ti performansına hayranım. Ayrıca ekran akrtı stokları normalken 1080 Ti ikinci el piyasasında 3500 liraya gidiyordu. 3500 liraya böyle kart bulmak imkansız desek olur.Alıcak kişi aynı anda mining ve oyun oynayacağını falan söyledi Bence nvdia kartı yanlışlıkla çok güçlü yapmış başka açıklaması olamaz.
Biraz da Amd tarafında kafa kafaya rakibi olmamasından da kaynaklı olabilir diye düşünüyorum keza yazılımsal rtx ya da dlls güncellemesi vs alsaydı başka bir boyuta geçebilirdi.Aynen öyle. Bu kadar yıl sonra bile 1080 Ti performansına hayranım. Ayrıca ekran akrtı stokları normalken 1080 Ti ikinci el piyasasında 3500 liraya gidiyordu. 3500 liraya böyle kart bulmak imkansız desek olur.
1080 Ti’da zaten yazılımsal RTX vardı ancak 30 FPS falan ya veriyordu ya vermiyordu kötüydü yani. Ama var mıydı vardı.Biraz da Amd tarafında kafa kafaya rakibi olmamasından da kaynaklı olabilir diye düşünüyorum keza yazılımsal rtx ya da dlls güncellemesi vs alsaydı başka bir boyuta geçebilirdi.