3060 RTX 2070 VE 2070S arasında bir kart.2060 s ile ne alakası var@serhatemin Çok çok büyük ihtimalle 3060 7000 TL gibi bir fiyattan çıkacak ve kart RTX 2060 Supere eşit güç olarak yani çok kötü. Nedne bu kadar almak istedin anlamadım
3060 RTX 2070 VE 2070S arasında bir kart.2060 s ile ne alakası var@serhatemin Çok çok büyük ihtimalle 3060 7000 TL gibi bir fiyattan çıkacak ve kart RTX 2060 Supere eşit güç olarak yani çok kötü. Nedne bu kadar almak istedin anlamadım
Sen nasıl bundan bu kadar emin olabiliyorsun peki? Arkadaşlar fazla iyimsersiniz.3060 RTX 2070 VE 2070S arasında bir kart.2060 s ile ne alakası var
OkeySitelerde skorları sızdı
Youtube gir bak dostum.Bir sürü video izledim baktım analizlerineSen nasıl bundan bu kadar emin olabiliyorsun peki? Arkadaşlar fazla iyimsersiniz.
Onlar gerçek zaten değil mi hahahaYoutube gir bak dostum.Bir sürü video izledim baktım analizlerine
adamlar gta 5 oynuyor (!)Onlar gerçek zaten değil mi hahaha
Driverı bile olmayan kartın canlı performans testine inanıyorsan benimle muhattap olma
Yav boş konuşma ötede ağla.Alıp bakıcam kaç fps alacağımaOnlar gerçek zaten değil mi hahaha
Driverı bile olmayan kartın canlı performans testine inanıyorsan benimle muhattap olma
Nasıl baktın?Youtube gir bak dostum.Bir sürü video izledim baktım analizlerine
Sen 7000 liraya 2060 Super alacağın için ağlayabilirsin.Yav boş konuşma ötede ağla.Alıp bakıcam kaç fps alacağıma
Hardware Unboxed ve Gamers Nexus'u takipte kalın. NDA kalkana kadar sızdırılan skorlara güvenilmez. Piyasada kart yok zaten, yarın bir umut son tüketicinin eline geçerse alan alacak.Dostlar hiç kafa ağrıtmaya sağda solda daha kesin resmi bir bilgi olmadan laf edenlere inanmaya gerek yok. Msi Gaming Youtube kanalı yarın saat 18.00 da 'MSI RTX 3060 GAMING X TRIO, performance & live gameplay' başlığı altında kartı inceleyecek. O zaman görürsünüz kartın gücünü.
Kanka başka imkan yok evdeyiz oyun oynamamız lazimSen 7000 liraya 2060 Super alacağın için ağlayabilirsin.