Skynel
80+ Gold
Dahası
Benim kartım senin kartını döver tamam mı!!!rtx 2060 var şuan bende sen 1050 ti ile gta san andreas oyna
Benim kartım senin kartını döver tamam mı!!!rtx 2060 var şuan bende sen 1050 ti ile gta san andreas oyna
Herifte 3070 var babası almış para nasıl kazanılıyor bilmiyor burda milletin alıcağına karışıyor.Onlar gerçek zaten değil mi hahaha
Driverı bile olmayan kartın canlı performans testine inanıyorsan benimle muhattap olma
İyiliğiniz için diyorum. Gidip 2060 Super gücünde karta 7000 lira verirseniz siz kaybedersiniz. Para madem zor kazanılıyor havaya atmayın.Herifte 3070 var babası almış para nasıl kazanılıyor bilmiyor burda milletin alıcağına karışıyor.
Lan nolur kavga etmeyin Allah çarpsın hepiniz haklısınızoooo efendisi konuştu.Siper alın
Kimsenin efendisi değilim ilk önce üslubunu bil kime ne yazıyorsun ona göre burda senin yancıların yok burası forum gördüklerimizi ve sızdırılan çokta güvenilir kanalların bilgisini adam bölüşüyor fikrini diretmeye çalışıyorsun bu bizim fikrimiz git ötede oyna forum senin yerin değiloooo efendisi konuştu.Siper alın
İyiliğiniz için diyorum. Gidip 2060 Super gücünde karta 7000 lira verirseniz siz kaybedersiniz.
2070 Super'le eş olacak diye bir iddiada bulunmadım, yanlış mesajı alıntıladınız herhalde2070 Super imkansız bakın şimdiden söylüyorum. 2060 Superden bir tık daha iyi olacak demedi demeyin.
Ben 3070 alın demiyorum ki allahım. İdarelik GTX 970 falan al stoklar düzelene kadar sonra 100-200 lira zararla geri satarsın o kartı.
Kartın 7000 liradan çıkacağı falan yok bu kadar abartıp bir de milletin üstüne gitmeye gerek yok bence.İyiliğiniz için diyorum. Gidip 2060 Super gücünde karta 7000 lira verirseniz siz kaybedersiniz. Para madem zor kazanılıyor havaya atmayın.
Genel anlamda söylemeye çalıştım zaten size değil.2070 Super'le eş olacak diye bir iddiada bulunmadım, yanlış mesajı alıntıladınız herhalde
Yahu bizim Türk inceleme kanallarından da mı kimse bir şey çıtlatmadı? En azından performans testleri saat kaçta yayınlanacak onu söyleselerdi
Mantıklı bir fiyata çıkmayacağı kesin gibi bir şey. Siz bilirsiniz ben çekiliyorum konudan söyleyeceğimi söyledim.Kartın 7000 liradan çıkacağı falan yok bu kadar abartıp bir de milletin üstüne gitmeye gerek yok bence.
Kanka 7000in altında çıkarsa ve alabilirsem bi tane fakir doyurucam burda foto atcam birlikteKartın 7000 liradan çıkacağı falan yok bu kadar abartıp bir de milletin üstüne gitmeye gerek yok bence.