Neler Yeni

RTX 3060 SİSTEM 15999₺

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğuş
Bunu derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada atmışken bu sistem nasıl alınır mı?

Bu pc bugün elime ulaştı testlerini yapmadım ama suanlık iyi gibi bi sıkıntısını görmedim. Kasa soğutması iyi zaten 3 önde 2 tepede 1 arkada fan var kasada. Vaktin varsa az deneyip testlerini yapam oyun falan da oynar dönüş yaparım ama acelen varsa 14 e bence iyi fiyat. Sadece valo deneyebildik yüksek ayarlarda 300 ve üzeri aldım. Pubg de iniyor onu da deneyip güncellerim vaktim olursa. Bu arada kargo çok iyiydi gelmeden mesaj atıp verdikleri saat aralıgında geldiler. Paketleme vs cok beğendim ben

Brandon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yaser İnan
Bu pc bugün elime ulaştı testlerini yapmadım ama suanlık iyi gibi bi sıkıntısını görmedim. Kasa soğutması iyi zaten 3 önde 2 tepede 1 arkada fan var kasada. Vaktin varsa az deneyip testlerini yapam oyun falan da oynar dönüş yaparım ama acelen varsa 14 e bence iyi fiyat. Sadece valo deneyebildik yüksek ayarlarda 300 ve üzeri aldım. PUBG de iniyor onu da deneyip güncellerim vaktim olursa. Bu arada kargo çok iyiydi gelmeden mesaj atıp verdikleri saat aralıgında geldiler. Paketleme vs cok beğendim ben
Stok yok reis alamıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,635
Üyeler
166,245
Son üye
Mortes
Top Bottom