RTX 3060 SİYAH EKRAN

Fatzes

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese merhaba
msi rtx 3060 aldım fakat görüntü gelmiyor siyah ekranda kalıyor. format atmayı denediğimde format atılıyor fakat format attıktan sonra pc restlendiğinde siyah ekranda kalıyor. bilgisayarı kapatıp eski kartım rx 580 i takıyorum görüntü geliyor. kartı garantiye de gönderdim fakat ekran kartı bios güncellemesi yapılmış test edilmiş herhangi bir problem olmadığı yazıyor. Not: Gigabyte b450m s2h anakart var. rtx 3060 takılı iken biosa girebiliyorum ve biosu sıfırlamayı denedim. Yorumlarınız bekliyorum.

aynı sorun amd eçkartında olsa amd değil mi ne olacak hep sorunlu yorumları gelirdi nvidia olunca fabrika hatası fln sorununun çözümünü bilmiyorum ama en kısa sürede çözersin. up up

aynı sorun amd eçkartında olsa amd değil mi ne olacak hep sorunlu yorumları gelirdi nvidia olunca fabrika hatası fln sorununun çözümünü bilmiyorum ama en kısa sürede çözersin. up up
kart servise gitti suan geldi yine aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows update bunu kurucak ve rtx 3060 takınca çalışıcak. fakat ben format atmak istediğimde nasıl olucak 2. kart mı alıcam :D KAFAYI YEMELİK

Ekler

• resim_2023-05-19_163922531.png
    resim_2023-05-19_163922531.png
    24.4 KB · Hit: 68
Reset attığında görüntü gelmiyorsa kasanın arkasında güç kaynağının olduğu yerde bir güç düğmesi vardır. Bilgisayar kapandığında oradan tüm gücü kes, elektrik tüm sisteme kesilmesi için birkaç saniye bekle sonra tekrar açmayı dene. Belki görüntü gelir

Geri