Yardım Rtx 3060 son sürüm driverla mining yapmak istiyorum

Siodhach

80+
Reaksiyon skoru
118
Merhaba arkadaşlar ben Rtx 3060 lhr olmayan kartımla son sürüm driver yükleyip mining yapabilmek istiyorum. Neredeyse 1 yıl önce çıkmış olan 470.05 sürümlü driverı kullanıyorum. Son sürüm driverla hem oyunlarda daha yüksek performans hemde miningde düşüş olmasın istiyorum. Bunu yapabilmenin bir yolu var mı?

Yeni uye oldum k.bakmayin. 5 adet 3080ti ile minning yapmayi planlıyorum daha doğrusu yeni başlayacagim. Tavsiye edermisiniz

Bu mümkün değil, zaten 470.05 sürümü NVIDIA'nın "yanlışlıkla" yayınladığı beta sürümü olarak geçiyor. Ortada kırılmalık bir durum söz konusu değil.
Yeni uye oldum k.bakmayin. 5 adet 3080ti ile minning yapmayi planlıyorum daha doğrusu yeni başlayacagim. Tavsiye edermisiniz
Konu açınız, başka başlık altında yardım edersek karışıklık olur.

Son driver ile kullandığın driverın oyunlarda farkı ne kadar?

Son driver ile kullandığın driverın oyunlarda farkı ne kadar?
Hepsini denemedim ama 1-2 fps daha fazla. Ben RDR2 için daha performanslı oyniyim diye son sürüm driverı indirmeye çalışıyorum aslında. Ondada güzel kaliteyle 2k'da 100 civarı fps alıyorum. Yani çok büyütülecek bir sorun değil ama neden son sürüm driver kullanmiyim şimdi oda var.

Edit: RDR 2'de 10 fps daha fazla alıyorum.

Hepsini denemedim ama 1-2 fps daha fazla. Ben RDR2 için daha performanslı oyniyim diye son sürüm driverı indirmeye çalışıyorum aslında. Ondada güzel kaliteyle 2k'da 100 civarı fps alıyorum. Yani çok büyütülecek bir sorun değil ama neden son sürüm driver kullanmiyim şimdi oda var.

Edit: RDR 2'de 10 fps daha fazla alıyorum.
Hem ayranım hem tadım...
Olmuyor hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,462
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri