Desteğin için teşekkürler. Üründen değil de satıcıdan memnun olmayanlar var yorumlarda belki hepsiburadadan alınabilir 7.200TL orada. Aşağıdaki monitörler nasıl alınabilir mi?Dell G2524h 25 Inç 280hz 0.5ms Full Hd Adaptive Sync Fast Ips Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dell G2524h 25 Inç 280hz 0.5ms Full Hd Adaptive Sync Fast Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
indirime girdi bayağı
Desteğin için teşekkürler. Üründen değil de satıcıdan memnun olmayanlar var yorumlarda belki hepsiburadadan alınabilir 7.200TL orada. Aşağıdaki monitörler nasıl alınabilir mi?
Attığınız msi marka monitor güzel ileride en azından sistemi upgradelediğinizde monitor alma ihtiyacınız olmaz. Fsr+fg yle bazı oyunları 2k da oynayabilirsinizArkadaşlar,
Rtx 3060 ti ekran kartına sahibim ve genellikle pubg oynuyorum. Bana monitör önerebilir misiniz? Max 8.000TL bütçe ayırmayı planlıyorum. Destek olabilir misiniz?
Hocam ileride upgradelerse 2k bir monitor daha cok işine yarar arkadaşın.aynı karta sahibiz önerim budur kullanıyorum kusursuz monitör
ASUS 27" TUF GAMING VG279QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG279QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2k alma sakın 1080 ile fazla farkı yok görüntüyü netleştirmiyor bana kalırsa 1080pyi tercih ederim
upgrade ederse 4070e geçer muhtemelenHocam ileride upgradelerse 2k bir monitor daha cok işine yarar arkadaşın.
İşte bundan sonra ki ekran kartı için ileriye donük bir monitor almak daha mantıklıupgrade ederse 4070e geçer muhtemelen
1080p monitor alabilirsiniz hocam o zaman.Destekleriniz için teşekkürler. Arkadaşlar en az 2 yıl boyunca upgrage düşünmüyorum. Bunu göz önünde bulundurarak öneri yapabilir misiniz?
İşte bundan sonra ki ekran kartı için ileriye donük bir monitor almak daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
1080p monitor alabilirsiniz hocam o zaman.
Teşekkürler hocam. xenk2626' nın mı önerisini almalıyım yoksa senin başka önerin var mı?aynı karta sahibiz önerim budur kullanıyorum kusursuz monitör
ASUS 27" TUF GAMING VG279QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG279QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2k alma sakın 1080 ile fazla farkı yok görüntüyü netleştirmiyor bana kalırsa 1080pyi tercih ederim
https://www.hepsiburada.com/msi-245...0Z?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail 4500 liraya geliyo bunu alın derim hocamTeşekkürler hocam. xenk2626' nın mı önerisini almalıyım yoksa senin başka önerin var mı?