RTX 3060 Tİ kaç yıl götürür ?

TheEgemen

80+
Reaksiyon skoru
20
Tahmini kaç yıl götürür işlemcim intel i5 13500.
Ömrü bittikten sonra hangi ekran kartını almam gerekir ?

4000 serisinden bir kart tercih ederseniz işlemciniz için en uygunu olur. 3060 Ti için en az 3-4 yıl daha ilerisi var gibi duruyor.

bencede minimum 3 yıl götürür olmadı biraz düşürür daha idare edersiniz
o zamana kaddar 5000 serisi çıkabilir ama ben f/p olanı alırdım o zamanda

Bütçem yetmiyor maalesef. 4 yıl sonra 4000 serisi ekran kartı mı almam gerekir sizce ?
Ya tek şart o olmaz zaten 4 yıl sonrasında ne tür Ekran Kartları çıkar onu da bilemeyiz. Şimdilik zaten işinizi görür. 4 yıl sonrasını bugünden konuşmak, mantıksız olabilir. Bir kaç yıl geçsin. Eğer bir sorun çıkarsa ilerisi için konuşulur. Sisteminiz iyi. Devam edin. Eğer ki çok merak ederseniz, 4 yıl sonrası için Ekran kartı almaktansa, yeni bir sistem yaparsınız.

Yıllarca sorunsuz kullanırsın 1660 tı hala götürüyor 0 teknoloji kartı o kart , ne 3 ü ne 4 ü ? Yıllarca sorunsuz kullanırsın dostum hayırlı olsun şimdiden

şuan ultrada 3 yıl gideri var 3 yıldan sonraki + 3yılda high rahat götürür. yani şimdi alsan bi 4-5 yıl rahat oynatır seni ama bütçen ne kadar? yoksa kart hazır elinde mi şuan

şuan ultrada 3 yıl gideri var 3 yıldan sonraki + 3yılda high rahat götürür. yani şimdi alsan bi 4-5 yıl rahat oynatır seni ama bütçen ne kadar? yoksa kart hazır elinde mi şuan
Kart elimde şuan, merak ettiğim için konuyu açtım

5 yıl

Hocam teknoloji çok hızlı ilerliyor unreal engine 5 ile geliştirilen oyunların ne sistem isteyeceği belli olmaz uçuk olabilir ama bence 3 yıl daha ultrada götürür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,976
Üyeler
191,012
Son üye
XrawesZ
Geri