Avolay
80+ Gold
Bir de bu konu ekran kartı için uygun değil ki? Tepkilerinizi durum üzerinden yapın. Çözülecek bir sorun yok ortadaÇok büyük dertmiş gerçekten.
Bir de bu konu ekran kartı için uygun değil ki? Tepkilerinizi durum üzerinden yapın. Çözülecek bir sorun yok ortadaÇok büyük dertmiş gerçekten.
Tamam da sen hiç hayatında dert görmemişsin herhalde.fiyatı buysa 3800 TL kar edecekken edememiş
Sana göre dert degilse konuya girmek zorunda değilsin?her gördüğün konuya yorum yapma zorunluluğun yok. Post kasacaz diye napacaginizi sasiriyorsunuz.Çok büyük dertmiş gerçekten.
Sana cevap vermedim yalnız.Sana göre dert degilse konuya girmek zorunda değilsin?her gördüğün konuya yorum yapma zorunluluğun yok. Post kasacaz diye napacaginizi sasiriyorsunuz.
Gereksiz konu açmışsın? Duruma atlıacak bir şey bu.Sana göre dert degilse konuya girmek zorunda değilsin?her gördüğün konuya yorum yapma zorunluluğun yok. Post kasacaz diye napacaginizi sasiriyorsunuz.
Enver Paşa rajonDert benim değil , düzgün kullansın forumu benim derdim de bu o zaman
Tamam kardesjm ne buyuttunuz olayi? Ne kadar dert oldu size böyle. ? Ekran kartı olduğu için buraya attım. Senin arka arkaya bunu yazman biseyi değiştirmez? Konuyu ben silemedigime göre. At raporunu admin siler. Boş boş yorum atmanıza gerek yoktur. Milletle tartismanizada gerek yoktur.Gereksiz konu açmışsın? Duruma atlıacak bir şey bu.
Seninde tek derdin bu olsunTamam da sen hiç hayatında dert görmemişsin herhalde.