Çok ısındığını söylemişler bu forum da gördüm.Ekran kartı iyi.
ben de biliyorum örnek olarak dedim3000 serisi 2-3 yıl içinde eskiyecek modeller değil
Üç fanlı GA-Eagle bence üzmez.Sistem stoğu bitmiş umarım doğru karar verip almışımdır herkeste ekran kartını kötülemis oda aklıma takılıyor
100 derece olmuyorsa sorun yok .dÇok ısındığını söylemişler bu forum da gördüm.
İzlediğim Benchmark videolarında 68 derece üzerini görmüyor kart. Kasanın hava akışına bağlı tabi ama sizde de göreceği max 70-75tir. Kötü bir soğutması yok.Çok ısındığını söylemişler bu forum da gördüm.
17.999 a aldıysanız iyi eğer 20k verdiyseniz bu vardıSistem stoğu bitmiş umarım doğru karar verip almışımdır herkeste ekran kartını kötülemis oda aklıma takılıyor
Ben pek anlamıyorum ama o anakart ile underwolt yapabilir miyim o karta 4 5 FPS az kalıp 4 5 derece düşürmek için ?İzlediğim Benchmark videolarında 68 derece üzerini görmüyor kart. Kasanın hava akışına bağlı tabi ama sizde de göreceği max 70-75tir. Kötü bir soğutması yok.
19 binHangi fiyata ?
1 TB ssd ye yüksektip 18400 e aldım17.999 a aldıysanız iyi eğer 20k verdiyseniz bu vardı
MAXIMA-6800 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Sistem Tavsiyesi
MAXIMA-6800 oyuncu bilgisayarı RX 6800 ekran kartı ve AMD’nin 5.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 7500f ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Sistem oze19 bin
Özelden yazarımızınız sistem parçaları ne19 bin
iyi hocam hayırlı olsun1 TB ssd ye yüksektip 18400 e aldım
Yaparsınız ama ihtiyacınız olmaz bence.Ben pek anlamıyorum ama o anakart ile underwolt yapabilir miyim o karta 4 5 FPS az kalıp 4 5 derece düşürmek için ?
Ozelden atım knk1 TB ssd ye yüksektip 18400 e aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem oze
Özelden yazarımızınız sistem parçaları ne