Cumartesi şoka 24inç ıps Asus geliyor belki alabilirim 3100 tlgayet mantıklı bir karar eğer çift monitör yapmacayaksan yaparım dersen bi 1000 daha koyum va panel rahat bulursun ındırımden belkı ıps bile gelir
Yok hocam iş harici oyun için kullanıcamVideo edit yayin yazılım çizim programları kullanicaksaniz nvida tercih edin.
Hocam çok sapphire almak istemiyorum ama mantıklı o da teşekkürler15K çıkabilirseniz 6700 sistem alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600 işlemci seçebilirsiniz
![]()
Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Hocam 300 TL fark var asusun soğumasının daha iyi olduğunu öğrendim o yüzden Asus ekran kartı olsun istedim ama bu da mantıklı![]()
HAQQUS-INTEL V1 / INTEL i3-12100F / MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HAQQUS-INTEL oyuncu bilgisayarı RX 6600 ekran kartı ve INTEL Core i3-12100F ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Parçalar daha kaliteli bununCumartesi şoka 24inç ıps Asus geliyor belki alabilirim 3100 TL
Yok hocam iş harici oyun için kullanıcam
Hocam çok sapphire almak istemiyorum ama mantıklı o da teşekkürler
Hocam 300 TL fark var asusun soğumasının daha iyi olduğunu öğrendim o yüzden Asus ekran kartı olsun istedim ama bu da mantıklı
Hocam bu da var XFX model fakat bu sistemde fan dahil değil bilginiz olsun.Hocam çok sapphire almak istemiyorum ama mantıklı o da teşekkürler
Ben de bu sistemden alıcam ama AMD kart olduğu için korkuyorum biraz sen bi sorunla karşılaştın mı?Arkadaşlar Rx6600 lü sistem 500tl daha indirime girdi aldım öyle olunca herkese teşekkür ederim